Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zdradził mnie.

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam na jego telefonie msm ze zdjęciem rozlegniżowanej kobiety,był również podpis ,,Tęsknię za Tobą." Mamy 3 letnią córkę, wspólny biznes. Jak mógł mi to zrobić? Jak mam spędzić z nim święta ? Kocham go a jednocześnie nienawidzę.

Gość gość
Obecnie większość mężów zdradza. To całkowicie normalne i naturalne :)

Gość gość
Daj sobie czas na spokojne przemyslenia a swieta spedz u rodzicow.

Gość gość
Co to ma na celu? Przecież było nam dobrze w łóżku. Mam nawet większy temperament od niego.

Gość gość
Mieliśmy spędzić święta razem. Pół u moich rodziców pół u jego ale w takiej sytuacji...

Gość gość
Nie chciałam być zdradzona dlatego zrobiłam to pierwsza :)

Gość gość
O rany, bo czlowiek nie jest skonstruowany do monogamii, to tylko katolicka religia tak ludziom narzuca, aby byla stabilna jednostka rodzinan do wychowania potomstwa i przetrwania gatunku. Stad te narzucowne schematy i brednie o zdradzie. Zycie nie moze sie krecic wokol jednej osoby. Co ci zrobil, pobil cie, zabral c****eniadze, wyrzucil cie chora z domu? Nie, tylko uprawial seks z kims innym. Daj sobie na luz, kup sobie nowa kiecke, zapisz sie na fitness, zrob cos dla siebi samej i przestan sie skupiac na tym co on zrobil i z kim. Tak naprawde nic ci od tego nie ubylo.

Gość gość
A skąd wiesz, że Cię zdradza? Miałaś jakieś podejrzenia, że grzebałaś w jego telefonie? Jesteś pewna, że to od realnej kobiety? Wiele ludzi dostaje takie smsy od robotów (wiadomości premium). Pracuje w salonie jednego z operatorów i to częsta sytuacja.

Gość gość
Jakby mój mąż przeglądał bez pytania mój telefon to bym mu dla podpuchy coś zostawiła. Dla mnie taka kontrola jest chora!

Gość gość
Numer był zapisany zero podejrzeń. Nie sprawdzałam jego telefonu. Szukałam SMSa z potwierdzeniem zamówienia,a mąż brał prysznic.