Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Poznałam ostatnio faceta. Ma 30 lat, jest fajny, dobrze nam się dogaduje, ale jest jeden problem: on mieszka z rodzicami i nie zamierza tego stanu zmieniać. Dla mnie to abstrakcja. Od 19 roku życia jestem samodzielna i nie wyobrażam sobie takiego życia. Mieszkałam sama, z koleżanką, z facetami, on cały czas siedzi u rodziców. Chciałabym się z nim związać, ale nie wyobrażam sobie naszego wspólnego życia z jego rodzicami ( mieszkanie w bloku).

Gość gość
To mu to powiedz :) może ma jakiś plan który by to tłumaczył...na pewno nie powinien się obrazić.

Gość gość
ale nigdy nie zamierza zmieniać czy po tygodniu od poznania cie?

Gość gość
znamy się 3 miesiące, wiem, że to może niedługo. Twierdzi, że pasuje mu życie z rodzicami.

Gość prawi 117
ile masz lat ?

Gość gość
tyle co on. A jakie to ma znaczenie. Dla mnie mieszkanie w tym wieku z rodzicami to w ogóle abstrakcja. Nie wiem, nie traktuję poważnie takich gości, dla mnie to trochę jak dzieci. Ale on mi odpowiada mimo wszystko.

Gość gość
W bloku to napewno nie, ale zrozumiałabym gdyby mieszkał w domu rodzice na jednym a on na drugim piętrze

Gość gość
no niestety mieszka w bloku, ma tylko jeden dość mały pokój, rodzice w drugim.

Gość gość
Wygodnicki, mamcia wypierze, ugotuje, podstawi pod ryjek

Gość gość
Olej tego kolesia, on potrzebuje służby

Gość gość
21:59: niestety, wydaje mi się, że jest dokładnie taki jak piszesz. Spotykaliśmy się na mieście i naprawdę wydaje się całkiem spoko. Poznałam go przez znajomą z pracy.

Gość gość
wiesz, z drugiej strony nie chcę przekreślać go tylko dlatego, że mieszka z rodzicami, chociaż ja w życiu stawiam duży nacisk na samodzielność i życie w tym wieku z rodzicami jest dla mnie czymś co najmniej dziwnym.

Gość gość
Może go nie stać na własne mieszkanie to co ma iść pod most jak bezdomny. Pomysl zanim kogos pochopnie ocenisz myslenie nie boli

Gość gość
nie oceniam pochopnie. Facet jest zdrowy, ma 30 lat, jak się za mało zarabia to nikt nie broni szukać lepiej płatnej pracy. Z taką postawą wszyscy mieszkaliby całe życie z rodzicami. Niskie zarobki nie są niczym dobrze rokującym, zwłaszcza w przypadku faceta.