Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemek, tak sobie mysle...

Polecane posty

Gość gość

robilismy kurs prawa jazdy w tym samym czasie, ja zdałam egzamin za 4 tym razem jesienią, a ty sie poddałes. Czemu nie walczyles do konca? Pytasz o to, dlaczego nie mozesz miec tego, czy tamtego.. Masz brak konsekwencji w mysleniu i działaniu. Nie pisze tego zlosliwie, moze po prostu o tym nie wiesz.

Gość gość
Przepraszam Aga Kochanie zmienie się dla Ciebie obiecuje

Gość gość
to nie Aga zadna, po prostu wchodze tu lat pare i pamietam, co pisales🖐️

jestem taki że jak pojawiają się jakieś problemy to ja odpuszczam uciekam od tego dlatego też nie skończyłem szkoły sredniej... ani nie utrzymałem sie w zadnej pracy tylko rezygnowałem...

Gość gość
Kumam to chłopie, bo ja tez kiedys taka byłam. Ale skoro widzisz, że otoczenie tak na ciebie działa, to zrób im na przekór jakby i spróbuj sie podniesc z tego, wlasnie innym na przekór, ale tylko by sobie udowodnic, bo widze tez, ze sam w siebie ie wierzysz.

ne wiem myślałem o psychiatrze bo juz nie widze ze sam sie zmienie kiedyś z siebie to juz trwa 11 lat... chciałbym żeby nie wiem przepisał mi jakieś leki czy coś...

Gość gość
Czy często zmieniają ci ziemię w doniczce? Jak często mama cie podlewa? Z tego co widzę to ty jesteś jak taka paprotka w doniczce :)