Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka161

Po 4 latach związku rzucił mnie chłopak, jak sobie radzić

Polecane posty

Mam 18 lat, a z chłopakiem znałam się od początku gimnazjum. Nagle ze mną zerwał. Naprawdę nie wiem co robić, jestem załamana i nie mam energii żeby nawet wstać z łóżka, pomóżcie!!

Gość gość
wiem co czujesz bo mnie niedawno rzuciła dziewczyna i nie wiedziałem co ze sobą zrobić, zero chęci ani energii do życia. próbowałaś jakoś sztucznie podnieść poziom serotoniny przez jakies antydepresanty czy inne preparaty np lovestop?

Gość gość
Ja jestem ze swoim jakieś 5 lat i zaraz chyba tez go rzucę bo jest nie do wytrzymania. Dziewczyno nie myśl o nim. Za jakiś czas całkiem zapomnisz o tych negatywnych uczuciach a on będzie tylko wspomnieniem. Jesteś młoda. Baw się i korzystaj z życia

Tak jak koleżanka wyżej, korzystaj z życia, ciesz sie i spróbuj zapomnieć o tym co było. a jeśli naprawdę sobie nie radzisz to moze faktycznie lepiej spróbować jakiś preparatów regulujących hormony, tak jak ktoś opisał to wyżej

Gość gość
korzystalam, polecam może nie sprawił że całkowicie zapomnialam o swoim byłym, to chociaż po dość niedługim czasie zaczęłam się lepiej czuć plus jest też taki że zawiera kofeine która dość szybko daje energii do życia

Gość gość
oczywiście wszystko zależy od charakteru itp, ale u większości przypadków działanie szafranu w lovestop może być niezastąpione

Gość gość
aktualnie lovesto.pl o ile mają jeszcze w zapasie

Gość gość
lovestop.pl *