Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moda na seks analny przyszła ze zgniłej ameryki

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiałam się skąd się wziął fenomen seksu analnego w dzisiejszych czasach, i doszłam, że to przyszło z zachodu. Jeszcze 20-30 lat temu nikt nie pomyślał o takiej formie seksu a dzisiaj wszystkie pary tego próbują. Nie rozumiem tylko skąd u dzisiejszych kobiet takie parcie na anal, bo z facetami to często bywa, że mają jakieś dewiacje, krypto gej czy po prostu zboczeniec ale kobiety? przecież w odbycie nie ma żadnych sfer erogennych, geje mają przyjemność bo sobie pobudzają prostatę ale kobiety, skąd taka chęć u was na to. Ja czytam to forum ta prawie każda to robi w ten sposób a ja nie mogę się doszukać w tym przyjemności dla kobiety i żeby nie było nigdy nie próbowałam i nie zamierzam!

Gość gość
nie mają w tym wielkiej przyjemnosci, ale robią to dla faceta - co uważam za żałosne, bo żaden facet nie dałby sobie wkładać czegokolwiek do doopy z "miłości"

Gość gość
Zgadzam się z powyższym.

Gość gość
To jakieś głupoty, nie wierzę, że każda dziewczyna tego chce i każda próbuje, chyba tylko te tak samo zboczone co ich faceci.

Gość gość
Jestem facetem i nie mówię, że nie próbowałem, ale nic specjalnego w tym nie ma. Nic !

Gość gość
Kobiety są bardziej zboczone od facetów 8)

Gość Cooliberek
Nie każda

Gość gość
Mnie faceta jakoś specjalnie to nie kręci. Zdecydowanie wolę seks klasyczny.

Gość gość
Ja lubię seks analny, choć ciężko o niego bo kobiety się boją, wstydzą, nie chcą. Podobnie jak seks klasyczny, tylko ciaśniej i cieplej.

Gość gość
O***tu jest bardzo unwrwikny a co za tym idzie stymulacja niesie wiele rozkoszy. Poza tym to pewien dowód mojej uległości wobec faceta.

Gość gość123543
U wielu kobiet (facetów oczywiście tez) od/byt jest punktem erogennymi i tak mogą przezywać orgazm...