Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z bratem

Polecane posty

Gość gość

Mój brat od dłuższego czasu nie może znaleźć pracy. Tak go to frustruje, że zaczął całymi dniami włóczyć się po mieście, wysiadywać na ławkach, pracy szuka w necie głównie wieczorami. Nie pije, jest bardzo zamknięty w sobie, wczoraj powiedział, że go to odstresowuje, bo nie wyobraża sobie cały dzień siedzieć w domu. No ale takie włóczenie się po mieście całymi dniami też nie jest przecież normalne. Jak mu pomóc?

Gość gość
może on nie chce pomocy może ma depresje

Gość gość
mieszkamy w malenkim mieszkaniu dwupokojowym w jednym rodzice a my z bratem w drugim, spimy w jednym lózku i często czuje jak mu staje pokażnych rozmiarów meskość i mnie uwiera tak , że często wstaję niewyspana

Gość gość
niestety najwyraźniej ma. Ale pracy też szuka, wysyła cv, teraz ma 33 lata, wcześniej wiele lat pracował, teraz kilka m-cy jest bez pracy. I tak to na niego działa. Boję się, że jeszcze coś mu zrobią, jak będzie się tak włóczył.

Gość gość
oczywiście podszyw. Myślałam, że chociaż w takim dniu można było by się obyć bez złośliwości.

Gość gość
poradzi ktoś coś, jak zrobić, żeby się tak nie włóczył?

Gość gość
może bym którejś zapłaciła dziewczynie to by się mu podłożyła, by się zakochał albo dziecko jej zrobił i wtedy przestanie się tak włóczyć?

Gość gość
on tak się zachowuje, bo nie pracy. Pisałam o tym w pierwszym poście.

Gość Ja_Dyzio
obecnie faceci w wieku 'chrystusowym' NIE mają żadnego problemu ze znalezieniem pracy , PRACA szuka takich osób i biorą wszystkich z łapanki ulicznej , ostatnio w łapankach ulicznych zaczęli brać do PRACY nawet w wieku 55 +

Gość gość
Ja Dyzio: chyba za dużo się nasłuchałeś kolego propagandy rodem z tvp.