Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj byly Skarbeczku

Polecane posty

Gość gość

Znikam, bo twój robaczek szuka cie, swego ciapulka:p a ty juz byłeś miły dla mnie;) i znowu chcesz mnie pozrec i to w postaci potrawy której nie lubię, to wnosi dyskomfort lekki, wiec znikam, zajmij się robaczkiem:P

Gość gość
c.d. teraz rozumiesz "ciapulku" , dlaczego jej mąż nie mógł się z prostaczką porozumieć a jej skrywane zalety szybko my spowszednialy? Gratuluję tobie tej umiejetnosc i świeżości odbioru jej skrywanych, choć już nie do końca umiejetnosci:p

Gość gość
19:36 Jestem Bartolomeo babiarz i udaje Agnieszke w rozmowie z piwoszem i smakoszem a co na to .........

Gość Bartek niedowartosciowany
Jestem babiarzem i tchózem dwa razy sie w cos powaznego wtraciłem i zjebał.em komus całe życie a ona tyle lat czekałą na samą jedną rozmowe by kazdemu dać wolnoś a ja byłem zwykłym kurwiarzem i babiarzem i latałem za łatwymi panienkami jak smakosz piwosz zwany przez ukrainką łątwą i leniwą co w necie siedzi zamiast pracowac ciapulkiem przez swoj flegmatyzm

Gość gość
Eugusia robaczek kocha swego ciapulka kubulka i szuka go wszedzie:p "Ciapulku jesteś? To ja twój robaczek":p