Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostaliscie pod choinke

Polecane posty

Gość gość

Ja dostalam pizame i kolczyki.A wy?

Gość gość
Nic ciekaw bo nic nie chciałam. Nie potrzebuje niczego. Wyj***lam 3/4 pokoju przed świętami.

Gość gość
Mój facet zrobił mi prezent,pojechał na wigilie i święta do swojej byłej żony i dziecka zamiast wziąć syna do nas,nie wiem po co szykowałam wszystko na święta jak mnie olał i po 5 latach od rozwodu pojechał do niej bo mu jej żal bo facet ją zostawił,facet przez którego się rozwiedli.Siedzę sama i pije wino,nie mam do kogo pójść i się wyżalić bo wiem że to koniec mojego związku.

Gość gość
Tak się kończą związki z używanym dzieciatym towarem. Smutne ale prawdziwe w chuj.

Gość gość
Ale chuj !

Cienie do powiek z sephoryy!! :)) Moje ukochane brązy. plus szminka i lakiery do paznokci tez z sephoryy :))

Gość gość
Nic.Bo jestem sama,nie mam nikogo ani rodziny.

Gość gość
Soniczną szczoteczkę do zębów, latarkę obronną z paralizatorem, 2 ciężkie patelnie (małą i dużą), zestaw do pielęgnacji paznokci, 200 zł (od Babci), 2 bony po 100 zł do sklepu artystycznego, szalik (jedyny prezent, który mi się nie podoba), mały zestaw farb akrylowych, sowę Veronese dużą na książkach. To już wszystko. :)

Gość gość
00:10 dla mnie też byłby to koniec. Mój mąż też ma syna i była zone i nie wyobrażam sobie że ja siedzę sama jak palec a on u nich

Gość gość
kasę- i to mi się w sumie najbardziej przyda ;), mydło ozdobne i balsam do rąk, złotą bransoletkę, lusterko stojące, słodycze i kwiatka w doniczce. Mam dużą rodzinę więc sie nazbieralo

Gość gość
Kręm do rak 4 pory roku i krem dezodorant do stop Eveline. Żadnego nie używam.

Gość gość
Słuchawki Bluetooth, bony do Sephory, zestaw do zabawy w kuchnię molekularną, książkę i bony do Amazona.

Gość gość
Zestaw do hybrydy od tesciowej za 200 zl. Od męża złotą zawieszkę ok 340 zl- sama wybrałam. Cienie bikor od brata ok 100 zł. Winko, mydełko i to chyba wszystko.

Gość gość
Złoty łańcuszek, kawe i 100zł, czekoladki i 300zł Najbardziej przydatna kasa i ładny łańcuszek ale mam juz inny-grubszy i z lepsza zawieszką jednak w moim guście i miło dostać. Za kasiore kupie torbę Zuzi górskiej

Gość gość
Mimo wszystko radosnych świąt wszystkim życzę :) pani, która spędza sama wigilię - to jest właśnie początek dla Ciebie, tacy faceci powinni być trzymać się z daleka od kobiet... Trzymam kciuki za Ciebie!

Gość gość
Pare siniaków i uwolnienie się od tyrana.

Gość gość
Torebkę (kiedyś pokazalam ją mężowi, ale szkoda mi było kasy) książkę. Perfumy i narzute na łóżko, a i pizame :)

Gość gość
Pieniądze, bieliznę, wino, słodycze. Ale dla mnie najlepszym na świecie i niezastąpionym prezentem jest fakt, że te Święta spędzę ze wszystkimi najbliższymi mi osobami. Poza tym jest cudownie bo to pierwsze święta mojego dziecka. Jak dla mnie idealnie

Gość gość
Nic. U nas nie robi się prezentów dorosłym.

Gość gość
G. w pazlotku.

Gość gość
Wibrator serio;p

Gość gość
Narzutę na łóżko, komplet pościeli, kolczyki, suszarkę elektryczna od męża i ekspres na kapsułki, plus na imieniny kosz słodyczy, kwiaty, zestaw herbat i bluzkę :)

Gość gość
9:16 Też kiedyś dostałam ☺ na święta.

Gość gość
Zawieszke do Pandory, szalik guessa, perfumy chanel chance, kubek, świeczkę

Gość gość
Książkę Białą bieliznę Karta podarunkowa do Mohito Słodycze Pieniądze

Gość gość
Dostałam słuchawki bezprzewodowe, ale sama niestety nic nie dałam mężowi pod choinkę gdyż zawsze mam problem co mu kupić. Kupiłam już mu w swoim życiu tyle niewypałów prezentowych, że momentami wolę już nic nie kupić, ledwie na urodziny udaje mi się coś wymyślić choć i to z wielkim trudem. On nic nie potrzebuje, on wszystko ma, on sobie wszystko kupi o czym marzy a o czym ja nie mam jako baba zielonego pojęcia, a na co mnie nawet by nie było stać, on w ogóle to mało co zaakceptuje jak chodzi o użyteczność czy gust. Z nim naprawde jest ciężko, chyba on sam już nawykł do tego

Gość gość
Ręcznie dzierganą czapkę, wino, pieniądze, świecznik, słodycze, karty podarunkowe do sklepów.

Gość gość
Kurtkę która sama sobie kupilam.sama zapakowalam;)leżala pod choinką tylko dla tego żeby syn nie myślał że mama nic nie dostała od mikolaja;)

Gość gość
Złote kolczyki, od męża, kosmetyki, bransoletkę, herbatę w pięknej puszcze, spodnie, ( to od siostry, razem idziemy na zakupy gwiazdkowe i sobie dobierany). Najpiękniejszy prezent dostałam dziś. Synek powiedział pierwszy raz "mama".

Gość gość
900 zł od męża i czekoladę od mamy słodycze ,kawę ,kalendarz ,bluzkę kosmetyki i 300 zł bo mam też urodziny od syna książki .