Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przemowic mojej mamie do rozsadku?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno pokłociła się z tata i od niej odszedł. Ze mną nadal ma dobry kontakt, szczerze mówiąc wiem, ze to trochę przez nią tak sie stalo. Sama jestem juz prawie dorosła bo mam 17 lat, wiem, ze nie powinnam w to ingerować ,ale bylam ciekawa czy sie ze soba kontaktuja i przejrzalam jej smsy - wiem, nie powinnam, ale to dla dobra sprawy. I ona ciagle do niego wypisuje jakies smsy z pogrozkami, albo prosi go zeby wrocil itd. Juz jej kiedys tlumaczylam, ze jak bedzie taka nachalna i bedzie go obarczac wyzwiskami to on odedzie ni faktycznie tak sie stalo, a teraz sama pogarsza sytuacje, zamiast spokojnie poczekac i sama wbija temu malzenstwu gwozdz do trumy :O Jestem duzo mlodsza od niej ,a takie rzeczy rozumiem, a ona nie...

Gość gość
Obawiam sie, ze sie nie da, musi sie przekonac na wlasnej skorze

Gość gość
Małżeństwo ma dwa poważne kryzysy. Pierwszy, kiedy on przekracza 40-kę a drugi, kiedy ona przekracza pięćdziesiątkę. Niewiele się na ten temat pisze ale oba są nie do uniknięcia. Podejrzewam, patrząc na twój wiek, że ten pierwszy sprowokował tato. O ile nie wmiesza się w to inna kobita, temat do opanowania ;-) Za dziesięć lat będzie (o ile wszystko wróci do normy) dużo gorzej, ale to sprawa jeszcze przyszłości. Takie życie

Gość gość
Tak sie przekona, że dojdzie do rozwodu :( A gdyby go tak nie osaczała może byłoby inaczej... Ona juz wcześniej robiła tacie sceny zazdrości itd. w sumie to się nie dziwię, że tego nie wytrzymał. Ale teraz to już w ogóle, chciałaby żeby on sie odezwał ,a wypisuje mi jakies smsy w stylu, że jest taki i owaki, ze dlaczego sie do niej nie odzywa. Normalnie dziesiątki smsów, nawet wszystkich nie czytałam, ale o mniej wiecej wlasnie takiej tresci, ze mu cos wypomina, albo go prosi, a tata na nie w ogole nie odpisuje. jak będzie się tak zachowywac to napewno dojdzie do tego rozwodu :(

Gość gość
00:41- ona byla bardzo zazdrosna o taką jedną kobietę, jego znajomą, ale nie wiem czy słusznie czy nie. Jednak o nia robiła mu sceny zazdrosci. Pokłocili się, tata się wyprowadził. jakieś 2 tygodnie temu była szansa na odratowanie tego bo zadzwonił do mamy- pod moim wpływem. Tylko powiedział, że ma nie wspominać o tamtej kobiecie. A mama oczywiscie powiedziała coś w stylu, że " no to ona najwyżej będzie sie z innym pieprzyc" na co tata wpadl w zlosc i sie rozłączył. -to wiem z tego co udało mi się usłyszeć i co opowiadała mi mama. A teraz jak zobaczyłam co ona wyprawia wypisując mu dziesiatki smsow to juz w ogole w to zwatpilam bo mnie samej byloby ciezko to wytrzymac

Gość gość
Jeżeli tata jest niewinny a mama nie narobi głupot, wszystko wróci do normy. Powinnaś jako siedemnastolatka tupnąć i przywołać oboje do porządku. Bez szukania, które z nich zawiniło bardziej. Nie pomyśl sobie, że jako prawie dziecko nie masz na to wpływu, bo nikt nie ma większego niż właśnie ty! Powodzenia!

Gość gość
a sobie pzemówiłeś

Gość gość
Twój ojciec najprawdopodobniej zdradził swoją żonę, a twoją matkę i ty się dziwisz, ze ona go wyzywa? Powinna mu rozwalić ten świński ryj i nasrać na pusty łeb.

Gość gość
zapamiętaj,że facet jak ma inną na boku,wyprowadza się z domu to ta druga naciska na takiego, niech twój tato nie robi się niewiniątkiem,bo nie jest najlepiej obarczyć winą twoją mamę jaką ty jesteś córką,skoro krytykujesz mamę za odejście ojca z domu? nie masz prawa ingerować,jesteś wciąż dzieckiem

Gość gość
Prowo stukniętej kochanki, która tym razem udaje córkę swojego kochasia. Dobrze usłyszałaś, że się teraz będziesz pieprzyć z innym :D

Gość gość
Oddszedł przed świętami, ma inna kobietę Pozamiatane