Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porównanie Polek, Ukrainek i Białorusinek w sytuacji niekomfortowej dla nich!

Polecane posty

Gość gość

Co robią Polki gdy pisząc z kolegą otrzymają pytanie zbyt osobiste? Albo leci wiązanka i "obraza majestatu" na 2-3 tygodnie, albo niektóre zrywają kontakt na czas nieokreślony. Co robią Ukrainki czy Białorusinki gdy pisząc pytanie od kolegi jest zbyt osobiste (tylko one są jeszcze bardziej wrażliwe niż Polki (nie raz pytanie zwykłe dla nas odbierają jako zbyt osobiste), uciekają z forum ale i tak po 2-3 dniach przyjaźnią się nadal, odpowiadając na 4/5 pytań... Taka jest różnica i za to można te dziewczyny lubieć ;) A jakie są wasz doświadczenia ze studentkami z zagranicy (zachód,wschód)???? Jaki jest ich charakter??? Bo tu akurat jest tak dużo cech wspólnych u tych nacji że to je wyróżnia :P

Gość gość
Dla mnie Ukrainki, te bardziej zachodnie, bliżej naszej granicy, to wzór kobiecości. Są słodkie, ciepłe i uczciwe . Znam zaledwie kilka z nich i jestem zakochany. Dziewczyny z zupełnie innego wymiaru! Kosmos!!!

Gość gość
"lubiec", baranie, to krowe na polu u siebie. Wypad, lamusie. Ukrainek sie zachciewa, zdrajca j6bany

Gość gość
Ja pracuje z ukrainkami, jedna się ciągle żre ze wszystkimi i lata na skargi do kierowniczki, nie mówiąc że jak jej mąż spojrzy ją jakąś polke to się zaczyna kłócić przy wszystkich

Gość gość
Bo dla nich Polak to zachód , swoich facetów traktują też źle , ciebie traktują dobrze bo na coś licza , tak samo jak polka jest milusia dla norwega albo holendra

Gość gość
Każdy patrzy że swojej perspektywy , znowu kiedys jakiś Rosjanin z Moskwy powiedział że dla Rosjan polka to najlepszy materiał na żonę , bo powiedział że polki są ambitne zarabiają na siebie , nie patrzą tak na portfel dla porównania Rosjanka czy ukrainka nie umówi się z tobą drugi raz jeśli nie zapłacisz za cały obiad w restauracji (nawet jeżeli to ona zarabia więcej ) innym razem Ukrainiec vasyl który pracuje u nas w firmie jako tłumacz powiedział ,że "ukrainki to węże " opowiadał jak jego była , była dla niego miła tylko jak dostawala prezenty i cały czas się darla na niego że jest biedny

Gość gość
ja nie wiem, co mozna widziec w obcokrajowcu? nie znam tej mentalnosci, jak dogadac sie z takim, bez sensu? co krwa tlumacza mam ze sobą wozic? piertole

Gość gość
Kolejny co myśli że znajdzie sobie dziewczynę tanim kosztem , zalosne

Gość gość
A jak ja bym miała porównać Polaków z Rosjanami to Rosjanie są przystojni mescy płacą zawsze za kobietę i nie są takimi jeczyd****i jak Polacy