Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przy stole wigilijnym ujawniłam moją kuzynkę, już nie musi ukrywać lesbijstwa

Polecane posty

Gość gość

bo znow był temat ślubow i bachorów....czepiali sie jej, to powiedzialam = przeciez moze miec dziecko z dziewczyną, nie ma nic złego w byciu lesbijką :) matka do mnie co za głupoty pieprze, a ja ze przeciez to prawda :) chwila niezręcznej ciszy, kuzynka nie zaprzeczyła tylko spuscila głowe w talerz, wiec miałam racje co do jej orientacji

Gość gość
Już widze reakcje snobki Ewy. A co na to R. gej z Londynu mają go w rodzinie. Ja chetnie go poznam bo to moglby byc moj dobry kumpel a rodzina go wykluczyłą więc wyemigrowal do Londynu

Gość gość
Cała rodzina sie z Ewy śmieje i jej tekstó i poglądó na świat i tego jak jest pusta i jak ludzi powierzchownie ocenia. Inni jadą na wycieczki podziwiac krajobraz, widoki, smakować potrawy, zwiedzać zabytki, podpatrzyc mentalność, kulture, język a Ewa... ? A Ewa snobka niedowartosciowana jedzie aby "Oglądać luksus szklane windy w hoteliu XXII wiek rewelacja bajka" - to są słowa Ewy - szklane windy w hotelu zwiedza zamiast zabytki czy podziwiac krajobraz . To jest własnie namiastka dziwadła snobki Ewy. a Ębułkę przez bibułkę rzekła Ewcia a słoma z butów wystaje

Gość gość
a mówiła im kuzynka załatwcie mi prace macie takie znajomosci i mozliwosci ona sobie za to kupi mieszkanie i bedzie mogła miec rodzine a oni nie w du.pie ją mają ale jak witamine C za 3 zł potrzebują do im szkoda isc wydac do apteki i lecą do tej kuzynki, której nie pomogli nigdy a którą tak obgadują i chcą od niej wszystko za darmo a sami jej nie mogogą nawet tylko raz na rok dwa razy sie z nią widzą aby wypytac gdzie pracuje ile zarabia i kogo poznała a potem obgadac. ot taka rodzinka snobów zakompleksionych z ewą na czele

Gość gość
Możliwe że teraz będą bardziej czepiać się.