Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PKO płatność kartą limit

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam limit na karcie do 1000 zł. Czy mogę to zmienić? Dotychczas mi to wystarczylo Planuje większy zakup i wiadomo wolałabym nie nosić kasy ze sobą tylko zapłacić kartą. Druga sprawa nigdy jeszcze nie płaciłam ta kartą. Czy jest ona aktywna po czym to poznam? I 3 pytanie (wiem jestem zacofana w tym temacie ale jestem trochę starszej daty ☺) mam podgląd internetowy na swoje konto ale nie mogę dokonywać płatności internetowych. Jak ta opcje uruchomic?

Gość gość
Jak masz dostęp do konta przez net, to się zaloguj i poustawiaj, co tam chcesz.

Gość gość
Mam dostęp ale taki bierny. Tak to kiedyś pani w banku mi powiedziała. Mogę podejrzeć stan konta ale dokonać płatności juz nie, założyć lokatę tez nie. Tylko sam podgląd.

Gość gość
Kto mi pomoże?

Gość Ewelina0093
PKO to żydowski bank. Żydzi to najbardziej fałszywy naród na świecie.

Gość gość
Ale nie chodzi mi tutaj o ocenę banku .pytam o konkretne rzeczy

Gość gość
płatność kartą i przelewy przez internet to 2 różne sprawy. Widzisz w internecie przy swoim koncie kartę? Tam będzie coś takiego jak "szczegóły", albo "zmien", wklikaj sie w to i zmień kwotę do płatności karta, np. do wysokości środków n rachunku. Jeśli sie nie da przez ten pasywny podgląd, to zadzwoń na infolinię i jest opcja obsługa kart. Tam powinni to zrobić przez telefon. A dostęp do wykonywania przelewów to już musisz ustawić w placówce banku. Tylko wybierz opcję zatwierdzania przelewów przez hasła sms (dostajesz na komórkę hasło 6cyfrowe i je wpisujesz podczas przelewu). Zawsze możesz zabrać ze soba jakiś rachunek do zapłty i zrobić pierwszy przelew z pracownikiem banku.

Gość gość
Ok. Dzięki za odpowiedź. Niestety limitu nie zmienię bo nie mam takiej opcji. W tygodniu wybiorę się do banku to wszystko załatwię.

Gość gość
A czy to uruchomienie płatności przez internet jest jakieś skomplikowane? Jestem trochę zacofana i nie chce sobie przed pracownikiem banku narobić wstydu. Czy wszystko robi ten pracownik czy ja też coś będę musiała robić?