Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarson

fachowe pozycjonowanie?

Polecane posty

Gość klarson

Witam Po ostatnich problemach z rozliczeniem umowy przez wykonawce, postanowiłam więcej poczytać w internecie jak powinno to wyglądać.Chodzi o pozycjonowanie stron www przez agencję Seo , najlepiej o polecenie takiej agencji która działa w sposób transparentny i profesjonalny.. Dziękuję i pozdraiwam

Gość kIarson
Pięknie Wam koledzy podziękuję za pomoc;) Wiecie jak;)

Gość Rafaaela
Bardzo dobra agencją interaktywną jest również Proformat . Moim zdanie jak wybierać już kogoś to na prawdę sprawdzonego i doświadczonego ;) https://www.proformat.pl/pozycjonowanie/

Gość OneEye
Dzięki tutejszym opiniom skorzystałam własnie z z jednej z agencji , która była najblizsza moim oczekiwaniom. Mowa o agencji Proformat. Stworzyła profesjonalnie stronę www.- mam ten podstawowy pakiet, bo jestem początkująca,ze tak ujme w branży ;) Strona jest responsywna - działa na wszystkich urządzeniach mobilnych i do tego jeszcze jest pozycjonowana ;)

Gość Madzia1989krk
Ja korzystam jeżeli chodzi o pozycjonowanie ( i adwords ) z usług firmy E-prom i jestem bardzo zadowolona. Wszystko czarno na białym - nie obiecują gruszek na wierzbie tylko podchodzą realnie do tematu. Mogę spokojnie polecić :)

Gość Lileczka36
Skuteczne pozycjonowanie strony, to strategia reklamowa, która obecnie przynosi chyba największe efekty. Trzeba tylko wybrać odpowiednią firmę, która z odpowiednim zaangażowaniem zabierze się za realizowanie kampanii reklamowych. Na stronie: http://d2m.pl/oferta/szczegoly/kampanie-reklamowe-content-marketing-i-seo można znaleźć ofertę właśnie takiej firmy.