Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzecia ciąża

Polecane posty

Gość gość

Zalamałam sie;-( Biorę tabletki,jak do tego doszlo? Nie chce.. Mam 9 l i 4 l.. Juz myslalam sobie,ze odchowam i bede mogla dalej uczyc sie itp a tu wpadka. Nie wyobrazam sobie miec trzecie dziecko a usunąc tez nie chce,bo wiadomo,wyrzuty sumienia

Gość gość
Witam w klubie,też jestem w trzeciej ciąży. Wpadka. Dzieci w wieku 6 i 2 lata. No cóż trzeba to przyjąć na klatę.

Gość gość
Zazdroszczę. Ja się staram o drugie.

Gość gość
Teraz tak mówicie. Urodzi się piękny dzidziuś a potem nie będziecie wyobrażać sobie świata bez niego.

Gość gość
Za kilka lat pewnie będę się śmiać z tego wszystkiego, ale teraz ciężko mi to sobie wyobrazić. Miałam całkiem inne plany. Wyrwanie się z czterech ścian. Jestem w domu już 7 lat. Czekają mnie kolejne 4 lata...

Gość gość
Tu autorka. Ja pracuje od roku,ale nienawidze chodzenia w ciąży. Po prostu czuje sie wtedy fatalnie. Jestem niskocisnieniowcem,nie moglam palcem nieraz ruszyc jak bylam w ciąży.

Gość gość
Ja niedawno urodziłam nasze nieplanowane trzecie dziecko które kocham nad życie. Autorko czy nie możesz uczyć się zaocznie?

Gość gość
Tylko o zaocznym myslalam,ale przy trojce i pracy zabraknie mi juz czasu. A mam mase innych zajec bo mieszkam na wsi

Gość gość
Ojej.. Ja bym sie zalamala gdybym zaszla w 2 ciążę. Powodzenia, dużo siły i zdrówka.

Gość gość
Hehe,ja tez bym sie zalamala na mysl o drugiej ciazy Nigdy wiecej..

Gość gość
To musze bardziej sie pilnowac Mam dwoje i w zyciu nie chce wiecej.

Gość gość
Autorko jak ty nabtabletkach wpadlas?? W taki sposob to dorobisz sie piatki...

Gość gość
A ja sie boje byc w pierwszej ciąży...

Gość gość
No wlasnie co sie stalo ze wpadlas przy tabletkach? Ja niedlugo rodze i juz sie zastanawiam jak najlepiej sie zabezpieczac zeby sie nie wkopac..

Gość gość
Pewnie jakiejs zapomniala,albo wziela o zlej godzinie Albo w trakcie brala jakies inne leki

Gość gość
Często inne leki osłabiają działanie tabletek antykoncepcyjnych.

Gość gość
Nie jestem autorką ale ja też wpadłam na tabletkach a raczej na głupocie:-) w lutym się zatrułam a w marcu bylam w trzeciej ciąży. Teraz się bardzo cieszę że tak wyszło.

Gość gość
usunęłabym

Gość gość
Własnie bralam inne leki. W ogole to byl ciezki okres. Stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy,miałam zmieny tabletek itp.. Moze nawet i pominęłam jakąs,szczerze to nie pamiętam.

Gość gość
Fajnie, co piec lat. Ja mam 12 letnia roznice. To prawie jak dwoje jedynakow.

Gość gość
To po co bierzecie tabletki ? Ja w życiu nie brałam żadnych tabletek bo szkoda mi zdrowia . Mam 36 lat i jedno planowane dziecko . Stosuje metodę termiczna + guma w dni płodne . Nie jestem osoba religijna tylko dbam o swoje zdrowie .

Gość gość
Taka jasne. Ja miałam monitoring cyklu. Skok temperatury w piatek. Owulacja w poniedziałek. Teoretycznie plodnosc do wtorku/srody mysle bo śluz plodny byl do srody. Jakbym tylko temperaturę mierzyla i byla super plodna to juz bym byla w ciąży nieplanowanej.i co najlepsze okres dostałam po 17 dniach od piątku czyli 27dc. Gdzie owulacje miałam 13dc .

Gość gość
Mifepriston pytaj powodzenia

Gość gość
Zamiast mierenia Temperatur mozna tez po prostu badac sluz i dzieki temu stwierdzac dni plodne, öd pierwstych dni cyklu do dni plodnych mozna zajsc w ciaze a po dniach plodnych juz na 100 % nie

Gość gość
A ja myślę że co ma być to będzie, jak Ci było pisane to będziesz miała co byś nie zrobiła.

Gość gość
Dla mnie jest sprawa jest prosta nie chce dziecka to nigdy nie pozwalam kończyć w sobie i koniec . Jak kto myśli głowa a nie dupa to żadnej wpadki nie zaliczy .

Gość gość
A czasami facet niezdazy wyskoczyc i co wpadka ?

Gość gość
No wiec ja jestem dziwna bo moje bylo planowane a teraz jest juz niechciane bo maz mi nie daje pieniedzy na zycie a ja sama jestem biedna i choruje.Teraz w nikim nie mam wsparcia a po porodzie tez bede miec zero pomocy nie chce dziecka.

Gość gość
Niezdazy wyskoczyc? Co wy za facetow macie..

Gość gość
Przeciez wszyscy faceci to dupki 1% to wyjatki zeby sie ciaza i dzieckiem interesowali stad tyle samotnych kobiet lub rozwodow. Nigdy niebylam zatym zeby to kobieta ponosila sama odpowiedzialnosc.