Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę szczęśliwa i spełniona

Polecane posty

Gość gość

Nie mam jeszcze trzydziestki, a już mam dość życia i obecnym w nim problemów. Jestem znerwicowana i łatwo wpadam w panikę, wszystko przeżywam często nieadekwatnie do sytuacji. Ludzie w moim wieku cieszą się życiem, myślą o związkach, a ja? 28 lat, zero doświadczeń z mężczyznami, za to ciągłe przerażenie i lęk przed tym, że wydarzy się coś złego, nieodwracalnego... Nie chcę tak żyć!

Gość gość
Cykora do wora i żyć Droga Pani!

Gość gośćXXXXXXXX
skad to nastawienie i taka absurdalna postawa

Gość gość
Chciałabym, ale liczne lęki uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie. Boję się, że coś złego się wydarzy, że się pomylę i będę musiała ponieść konsekwencje natury prawnej, finansowej itp. Łatwo wpadam w histerię i reaguję często nieadekwatnie do sytuacji czym narażam się na gniew innych. Mam wrażenie, że moje życie zakończy się tragedią, mimo że dążę do tego, by tak nie było.

Gość gość
Kobieto! Doktor jest w Tobie samej. Wybacz, ale trujesz doopę. Albo życie, albo gnicie. Wybór należy do Ciebie. Powodzenia! :))

Gość gość
NIGDY NIE POPEŁNIĘ SAMOBOJSTWA, nawet nie próbuj sugerować tego, bo wszyscy moi znajomi to wiedzą, bo się osmieszasz, skarbie:p

Gość gość
Turkuć, bardzo możliwe. Dopiero od nowego roku idę na leczenie, więc póki co nie wiem dokładnie mi jest. Wiem tylko to, że jest ze mną źle i długo tak nie pociągnę. Mam dziwne fobie, np. boję się, że nacisnę coś czego nie powinnam w komputerze i potem spotkają mnie przykre konsekwencje.

Gość gość
Cierpisz zapewne na jakąś nerwice. Idź się zbadaj. W życiu ogólnie można przez pomyłkę nacisnąć zawsze jakiś nieodpowiedni guzik albo mogą nas nacisnąć i kaput. Po co się przejmować na zapas?

Gość gość
Obawiam się, że sama sobie nie poradzę, dlatego napisałam tutaj w nadziei, że jest ktoś komu mogłabym się zwierzyć. W realu, niestety, nie mam takiej możliwości. :( Ludzie mają mnie za wariatkę i szydzą z moich obsesji.

Gość gość
Kubuś znowu grozi Eli? Czy dlatego ze jedzie do robaczka narzeczonej i musi wykazać się nienawiścią do Eli by zasłużyć na seks z robaczkiem?

Gość gość
00:48 - Masz oczywiście jak najbardziej rację. Pewnie zamartwiam się niepotrzebnie i po jakimś czasie pewnie będę się z tego śmiać. Niestety kiedy coś takiego się dzieje nie potrafię sobie tego przetłumaczyć.

Gość gość
Pewnie to grubszy problem. Kiedyś często lubiłam się przejmować zawczasu czymś, nie w takim stopniu na pewno jak u ciebie, ale jednak. Później doszłam do wniosku,że to tylko wyobraźnia działa, bo w rzeczywistości te moje obawy nigdy się nie sprawdzały albowiem były wręcz śmieszne. Idź do terapeuty na początku.

Gość gość
oo:54 jedziesz do grubej do Łodzi ? Kowalik...

Gość gość
00:29 - Skąd to nastawienie? Chyba stąd, że zbyt dużo przeszłam w życiu. Już od najmłodszych lat doświadczałam różnych przykrych sytuacji, które niejednokrotnie mnie przerastały, nic więc dziwnego, że teraz, w wieku 28 lat, jestem kłębkiem nerwów i z pesymizmem spoglądam w przyszłość. Chciałabym żyć, być szczęśliwa, ale jak na razie ciągle coś staje ku temu na przeszkodzie.

Gość gość
1:00 - Porozmawiam z terapeutą. Muszę zrobić porządek sama ze sobą i nie chodzi tutaj tylko o te lęki, ale także o rzeczy, które naprawdę miały miejsce. Dziękuję za to, że zdecydowałaś się ze mną pogadać, bo od razu mi lepiej. :)

Gość gość
1.06 naprzyklad jakie i w jakim wieku