Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak kontaktu przez swieta

Polecane posty

Gość gość

Zwiazek trzyletni, my przed i po 30. Przez swieta zero kontaktu - zadnej wiadomosci, telefonu. On nawet nie pomyslal zeby mnie zaprosic do swojej rodziny. Spedzamy swieta osobno jakbysmy sie nie znali. Czy uwazacie ze to w porzadku ze on udaje ze nie istnieje? Czy moze nic w tym dziwnego ze odpoczywamy ze swoimi rodzinami w swieta?

Gość gość
Dziwny związek. Gdyby traktował poważnie, to przedstawiłby cię swojej rodzinie, chciał połamać się opłatkiem w wigilię. A tak - razem, a jednak osobno.

Gość gość
chory zwiążek, powinniscie swieta spedzac razem przynajmniej 1 dzien, ja bym go w cholere pogoniła. On marnuje Twój czas

Gość gość
Znam jego rodzinę. Wigilię robiliśmy sobie przed moim wyjazdem na świeta. Ale ta cisza mnie denerwuje - zrobil sobie ode mnie wolne a pozniej pewnie bedzie udawal ze wszystko ok.

Gość gość
Bardzo dziwne, jak bym kopnęła w dupę takiego jegomościa. I tak z tego nic nie będzie.

Gość gość
Moim zdaniem widocznie nie traktuje Ciebie tak powaznie jakbys tego chciała, może w pewnym stopniu mu zależy, ale nie jest w Tobie zabójczo zakochany

Gość gość
Jeszcze miesiac temu prosil zebym go nie zostawiala, zebym mu pomogla sie zmienic bo chce byc szczesliwy.

Gość gość
Prosił bo widocznie wtedy czuł nóż na gardle, a teraz już sie tak nie stara bo nie czuje motywacji. Tak jak pisałam, nie uważam, ze w ogole mu na Tobie nie zalezy bo by sobie całkiem dal spokoj, ale traktuje Cie jakos bardzo poważnie. Są z tego dwa wyjscia, albo rozstanie, albo coś się zmieni i zacznie mu zalezec bardziej

Gość gość
* nie trakuje Cie bardzo poważnie

Gość gość
Nie kocha Cię to oczywiste

Gość Carycka
To nie zwiazek, skoro.partner nie angazuje sie

Gość gość
gracz, który traktuje ludzi jak tzw. dodatkowe opcje, z tym nie wyjdzie, to z tamtym itd. - na to mi wygląda :)

Gość gość
Nie masz telefonu kobieto, żeby mieć kontakt? Kolejna Polka-kretynka, która wymawia komuś coś, czego sama nie robi?

Gość gość
Wyobraź sobie, że robię. Niestety zostałam olana.

Gość gość
Wygląda na to że wolne zrobił sobie nie tylko na święta ale i na stałe.