Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent. Przykro mi. Może przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Czy przesadzam ze mi jakoś nieswojo? Dostałam pod choinke prezent od rodziców -perfumy. Powiedzieli mi ze mama dostała go kiedys od jakieś ciotki i żebym się nie pryska jak będę do niej szła. Sama sobie kupiła inny kosmetyk na swieta. Te moje perfumy są markowe i ladne. Ale jakoś tak mi smutno ze dostałam w taki sposób ten prezent.

Gość gośćxxxxx
Myślę że przesadzasz. Sama dostałabym w tym roku wszystkie nietrafione prezenty. Mnóstwo kosmetyków których nie będę używała bo mam zapas do przodu, więc te które dostałam wydam dalej jako prezent. sporo osób tak robi bo co potem z tym począć albo puścić w obieg dalej alb sprzedać, przecież nikt tego nie wyrzuci . powinnaś się cieszyć że perfumy Ci podeszły, ładnie pachną i są markowe bo z tym ciężko trafić, pozdrawiam

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Nie bardzo rozumiem po co powiedziała ze je dostała od kogoś i dlatego mi przykro się zrobiło. Tak jakby nie miała czasu albo ochoty kupić coś specjalnie dla mnie. Ja juz dawać prezent przechodni to bez takich komentarzy według mnie.

Gość gośćxxxx
Wiesz wydaje mi się że po porostu nie pomyślała jak Ty to możesz odebrać. Zapewne nie chciała Cię urazić tylko właśnie powiedziała Ci to po to żebyś nie używała tych perfum idąc do cioci żeby się nie wydało. Pewnie nie szukała niczego specjalnie dla Ciebie bo stwierdziła że perfum powinien Ci przypasować. Ja mam tak samo. Dostałam zestaw kremów do rąk i wydam je osobie która wiem że będzie je używała a nie da dalej, a ja sama i tak bym z nich nie skorzystała bo jeszcze nie zużyłam swoich zapasów. Tak więc nie przejmuj się za bardzo to tylko prezent, lepiej dostać coś co Ci się podoba nawet jeśli jest po kimś, niż nic albo nietrafiony prezent które i tak Ci nie posłuży

Gość gość
Oto cała kobieca natura, zamiast cieszyc sie prezentem który sie jej podoba, przejmuje sie komentarzem do niego. Typowe szukanie dziury w całym.

Gość gość
Babom trzeba kłamać. Wtedy jest spokój.