Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

nikt mi nie wierzył że Wrocław to najbrzydsze miasto w polsce a tu dowód

Polecane posty

teraz już mi nikt nie zaprzeczy że Wrocław jest brzydki bo jest (wiem bo często tam jeżdżę i widzę i nie piszcie że to są nieaktualne zdjęcia bo są aktualne nawet w tym roku przejeżdżając przez rzekomo piękny Wrocław widziałem setki takich obskurnych miejsc jak tu poniżej ...https://www.tuwroclaw.com/pliki/duze_zdjecia/wiadomosci/odkrywamy/trojkat_podworka.jpg

Gość gość
ale wiesz, że jeśli wrocław miałby w skali brzydoty 10, to wiocha opole byłaby na 100? i nie posraj się tylko, bo jakoś do wrocławia przyjeżdżają miliony zachwyconych turystów, a opole omijają szerokim łukiem w drodze do krakowa :D

13:28 idioto jakoś Opole nie ma ani jednej takiej obskurnej kamienicy i melin jak we wrocławiu w Opolu nie ma tylu meneli ani syfu i żadna kamienica się nie wali i żadne miejsce w opolu nie wygląda tak jak na tych zdjeciach ( ps Opole jest bogatsze niż kraków i w opolu jest amfiteatr którego wrocław nie ma i w opolu jest ładniejsze zoo niż we Wrocławiu (byłem w obu i wiem) i w Opolu odbyły się klubowe mistrzostwa świata w siatkówce a nie we wrocławiu więc opole nie jest dziurą i Opole JEST piękne a wrocław JEST brzydki i to jest fakt zresztą widać to na zdjęciach powyżej

Więc to Wrocław jest brzydki a nie Opole i Opola nikt nie omija rozumiesz?

Gość gość
Namysłów wojew opolsk dziś teraz już mi nikt nie zaprzeczy że Wrocław jest brzydki bo jest (wiem bo często tam jeżdżę i widzę i nie piszcie że to są nieaktualne zdjęcia bo są aktualne nawet w tym roku przejeżdżając przez rzekomo piękny Wrocław widziałem setki takich obskurnych miejsc jak tu poniżej ...https://www.tuwroclaw.com/pliki/duze_zdjecia/ wiadomosci/odkrywamy/trojkat_podworka.jpg Kotek nie znasz się, takie kamienice są nawet w miastach będących w czołówkach najpiękniejszych, Wrocław ma piękne gotyckie centrum - bardzo zadbane i czyste, ma Ostrów Tumski, widać że są starania i ludziom zależy na zachowaniu starej części miasta, nawet Poznaniacy, którzy uważają, że tylko wielkopolskie jest najlepsze przyznają, że Wrocław jest urokliwy, tymczasem Poznań się sypie, wrąbali galerie w zabytkowe centrum i Chlebak straszy nad pkp - takie mają teraz gusta

13:39 Akurat często jestem we Wrocławiu i 80 procent Wrocławia tak wygląda jak na zdjęciach skoro mieszkasz we Wrocławiu to doskonale o tym wiesz i prawda boli co?

Gość gość
akurat często bywasz w swoim wychodku za domem i tam ci się wydaje że coś wiesz wrocław jest pięknym miastem i zgadzają się z tym wszyscy, którzy go odwiedzają a zdanie pewnego upośledzonego wsioka z fiksacją na punkcie prowincjonalnego zadoopia nie jest zbyt wiążące