Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawi mnie ile jest kobiet aseksualnych

Polecane posty

Gość gość

wiecie, tak w formie pocieszenia dla samej siebie, czy jest ktos na swiecie podobny do mnie :(

Gość gość
Bokeninside87 jest aseksualna.

Gość gość
broken to projekt a mnie interesuja realne osoby z tym problemem.

Gość gość
tego sie chyba nie da leczyc nie? to cos jak homoseksualizm

Gość gość
Nie trzeba leczyć bo można z tym żyć. Tacy ludzie też mają drugie połówki i jakoś żyją tylko seksu nie uprawiają.

Gość gość
ja ❤️ i cieszy mnie to;) bo nie cierpie facetow

Gość gość
nie uprawiaja seksu, a co na to ich partnerzy?

Gość gość
A czym sie martwisz? Bedziesz mogla swoja energie przeznaczyc na inne rzeczy zamiast na bezsensowny seks i milostki bo pewnie jesli jestes aseksualna to nie potrzebujesz tez milosci romantycznej? Znam jedna youtuberke ktora to ma simply kenna sie nazywa

Gość gość
Partnerzy też są aseksualni.

Gość bbhbhbhbhbhbbkjbkj
Odpowiadajac - potrzebuje milosci romantycznej... ale to chyba nie przeszakdza w byciu aseksualna? Masturbacja tez nie wyklucza aseksualizmu.

Gość bbhbhbhbhbhbbkjbkj
Ale jak czytam kafe i obserwuje swiat i wszyscy mowia o tym kocie w worku, o roli seksu w zwiazku, o testowaniu sie, o wymogach co do repertuaru, ze to trzeba szybko sprawdzic, ze dopasowac, ze kobiety ktore przeciagaja akcje nie zasluguja na nic i nie zasluguja na nic, to...... to uswiadamiam sobie "kurcze, jestem aseksualna..." Jest to jak wyrok. Bo czlowiek potrzebuje towarzystwa, zainteresowania, fascynacji drugiej i druga osoba, ale jak za tym kryje sie potem "ona nie daje mi d**y na zawolanie"....

Gość gość
Całkiem sporo. Dla większości kobiet seks jest tylko środkiem do zdobycia upragnionego celu. Najpierw chłopa, potem dziecko, drugie i z westchnieniem ulgi szlaban na doopę. A że mężowi się chce? A co to ją obchodzi, może albo zacisnąć zęby i sponsorować rodzinę w małżeństwie albo nie wytrzyma, pójdzie na bok, dostanie rozwód z jego winą i nie dość że wyląduje na bruku to też będzie sponsorował. Miła wizja, prawda jęczące za cipą prawiki?

Gość gość
Nic dodac,nic ujac

Gość gość
gość dziś Piszesz tak bo jesteś rooohaczem, a nie normalnym mężczyzną dla którego seks nie jest najważniejszy w życiu.

Gość gość
jęczące za cipą prawiki BUahahah:D:D:D:D:D

Gość gość
kobieta która nie daje facetowi seksu jest dla niego bezużyteczna, to jest przerażające

Gość gość
Ty raczej jesteś kłodą a nie aseksualna.

Gość gość
A czym sie rozni kloda od aseksualnej? :D na kafe to sa dla wielu facetow terminy wymienne :D

Gość gość
Kłoda to taka co to wychodzi za mąż za "dobrze rokujące" ciepłe kluchy bo chce mieć żywiciela dla niej i dzieci ale podniecać to on jej nie podnieca w ogóle. Aseksualna nie jest alejak się z nim musi pieprzyć żeby A-zaciągnąć go przed ołtarz B-zrobić sobie z nim dziecko to po pros leży jak kłoda bo nie ma z tego żadnej przyjemności. Jak w końcu wrobi go w ślub i dziecko i znajdzie sobie gorącego kochanka to przestaje być kłodą. Z aseksualizmem nie ma to nic wspólnego, co najwyżej z babskim wyrachowaniem I męską głupotą.

Gość bbhbhbhbhbhbbkjbkj
ale ja nie chce nikogo w nic wrabiac!! sama żyję!! i dlatego sie martwie , ze jestem a- :(

Gość gość
Jam jest

Gość gość
Ja podczas seksu ZAWSZE mam orgazm, tak samo jak podczas masturbacji. Jednak moglabym życ bez seksu, nie jest mi on do niczego potrzebny

Gość gość
aseksualnych z wyglądu czy takie co nie potrzebują sexu? często zdarza się że te deski są najbardziej puszczalskie- biorą jak leci, te o kobiecych kształtach są zdania że mogą wybierać i mogą się szanować. W tych czasach nie każda może sobie pozwolić na taki luxus. Asex. prawik może liczyć na burdel a asex. dziewica na byle ''burka'' na dyskotece

Gość gość
Aseksualna = taka ktora nie potrzebuje seksu w tym kontekscie. A moze byc tak ze nie potrzebuje seksu bo nie miala mozlowosci na fizycznosc z takim gosciem, ktory by zawrocil jej w glowie?

Gość serenisse
Ja jestem aseksualna, a przy tym bardzo potrzebuję miłości romantycznej. Niestety, jedno z drugim nie idzie w parze. Dlatego żyję sama i staram się z tym radzić. Szansa na znalezienie aseksualnego mężczyzny jest minimalna, takich mężczyzn rodzi się o wiele mniej niż kobiet, to raz. A dwa, znalezienie odpowiadającego i aseksualnego? Nie ma szans.

Gość gość
Ja nie lubię seksu (być może przez traume). Rzadko uprawiam seks, inicjatywa tylko mojego faceta.

Gość gość
Ja🖐️) aseksualna, nie potrzebuje ani seksu ani faceta do zycia;)