Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawi mnie ile jest kobiet aseksualnych

Polecane posty

Gość gość
potrzebuje tylko duzo money money

Gość Statystycznie atawistycznie
Ja też mieszczę się w spektrum aseksualności i dobrze mi z tym. Jestem demiseksualna czyli mogłabym tak z kilka razy do roku z ukochanym Mężczyzną (ale takiego nie znalazłam). Na forum dla aseksualnych nie chcę szukać, ponieważ uznałabym to za lekko wymuszone. Nie pasuje mi szukanie Mężczyzny pod tym kątem. Znajomego, przyjaciela - tak, ale bez nastawienia od razu na parowanie. Ja wcale pary nie potrzebuję. Idealnie byłoby spotkać kogoś takiego ot tak, przypadkiem, jako kolegę i dopiero w miarę poznawania dowiedzieć się, że on też nie potrzebuje częściej niż parę razy na rok. :) I najlepiej jak by miał niewielkie doświadczenie albo żadne. Tak się dobrać to byłby cud! <3 Realia są jakie są. Mam kolegów, podkochuję się raz na jakiś czas w co poniektórych ale zawsze platonicznie, bo z wielu powodów (nie tylko niskolibidowości) niewiele z tego będzie. Mam tego świadomość. Jest dobrze tak, jak jest.

Gość gość
Pocieszaj się ciapulku, że ona jest aseksualna, bo nie chce z tobą mieć doczynienia, masz robaczka, jest tak chętna, że powinna ci wystarczyć:p

Gość bbhbhbhbhbhbbkjbkj
dziś no i jaa mam dokladnie tak samo ;/ tylko ze stara jestem

Gość gość
Trudno żeby fantom wykazywal entuzjazm, ciapulku:p

Gość gość
Wielu znajomych mówi że coś dosypują do tortu weselnego bo po zjedzeniu większość traci ochotę na seks z mężem <3

Gość bbhbhbhbhbhbbkjbkj
cos malo tych kobiet sie wypowiedzialo, max 4, chyba jednak jestem "wyjatkowa" :/ albo chora... Ale serio pytam - czy to sie jakos leczy??

Gość gość
czy to moze miec zwiazek z tym, ze nie ma sie tego "jedynego" dla siebie partnera? czyli faceta ktory jest dla nas przystojny, mamy do niego zaufanie i dobrze sie z nim czujemy? czy jednak brak checi to bedzie z kazdym i kaplica? dziewicy trudno to stwierdzic.

Gość gość
Ja tez tak mam ze wystarczy mi raz na miesiac .A mąż chce czesto ,przerabane,! Ciezko tak zyc ,dla mnie inne rzeczy sa wazniejsze-przytulanie,zaufanie,bezpieczeństwo ,rozmowa ,wzajemna adoracja .Moze i czesciej moglabym gdyby mąż zrobil jakąś niespodziankę,kolacje sam czy co innego.

Gość gość
A ja się boje ciąży ;/ niby są gumki, ale czytam na forum, że pękają, gina też mi tak mówiła, są tabsy, ale jakby nie patrzeć to trucizna (tak!!). Czy lek przed ciąża może powodować aseksualizm? I nie chcę dzieci bo nie!

Gość gość
Wielu mężczyzn zapomina ze im dłużej jest sie w zwiazku to trzeba bardziej o niego dbac.Faceci mysla ze zona to chyba prostytutka na kazde zadanie,szkoda ze zona nie ma takiego przycisku-rozkladania nog na żądanie.

Gość gość
Najlepsza antykoncepcja to brak seksu.

Gość gość
ale w temacie raczej nie chodzi o wieloletnie malzenstwa tylko o poczatki, ze kobiecie sie nie chce od poczatku, ze woli inne rozrywki, ze jak nie ma faceta to nie mysli obsesyjnie o dorwaniu bolca.

Gość gość
Ja tez od zawsze potzebowalam mniej.

Gość gość
Ta od wieloletniego zwiazku -zawsze tak mialam ze potrzebowalam mniej,starczaloby kilka razy na rok.