Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesołababa

on jest 23 lata starszy! Jak to powiedzieć mamie?

Polecane posty

Gość wesołababa
Bajka, dzięki, może masz rację..

Gość gość
Że teście Marka Kondrata mają jeszcze gorzej

Gość gość
Spróbuj ale lepiej sobie jakieś zaplecze przygotuj, zacznij zarabiać tyle żebyś mogła żyć samodzielnie bo co jak ci nie wyjdzie? Powrócisz na łono mamusi? Trochę frajerskie w tym wieku. Życie nie każdemu układa się kolorowo ale warto próbować z tym że powinnaś się uniezaleznic całkowicie od matki.

Gość gość
Ja sama mieszkalam z toksycznymi rodzicami do 30 i jakby trafił się jakiś 50 latek co by mnie wziął pod swój dach, to bym się zgodziła byle tylko wyrwać się z toksycznego domu x Tak zadziałałam i nikomu nie polecam. A nie był 20 lat starszy.

Gość gość
Czemu nie polecasz? Nie wyszło?

Gość gość
nie wyszlo, nie moglam sie myc, musialam bardzo oszczedzac na wszystkim. Tak nie da sie zyc. Chial ciagle sexu, a dodam , ze sam tezmyl sie rzadko, no smrod nie z tej ziemi. nie dalam rady

Gość gość
Widać że miałaś pecha,musiałaś trafić na niezrównoważonego osobnika,ciekawe że wcześniej go nie rozszyfrowałaś.Sam mam 50+ i nie wyobrażam sobie życia bez codziennej higieny.Kwestia obyczajów

Gość Carycka
Do autorki, najlepiej wcale nie informuj rodziny. P.o. co. Ten zwiazek I tak sie rozpadl bo chyba nie wierzysz że bedziecie razem juz zawsze? A potem twoja rodzina bedzie ci dozywotnio wypominac że gustujesz w starych.

Gość gość
Czemu nie polecasz? Nie wyszło? X Nie wyszło to mało powiedziane. A miało być tak pięknie... Ten prymityw wyżej to tępy podszyw.

Gość wesołababa
Przykro mi, że nie wyszło. A co sądzicie o kobietach, które chodza po miescie za rękę z 20lat starszymi facetami? Pewnie pierwsza myśl to: idzie z ojcem. A potem zonk, bo np dają sobie buziaka:/

Gość gość
wesola, kup sobie mas na bol doopy :-(

Gość gość
Up

Gość gość
a ktora by chciala 39 latka ?

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Gość gość
napiszcie jakąś radę:(

Gość Rolencja
Ja bym powiedziała "na optymistycznie" i nie robila dramatu. Co z tego ze wiek? Powiedz, ze jestes zakochana, szczesliwa i ze facet jest super. Bo tak chyba jest? Tak sie trafilo, ze jest starszy i juz ☺ Ja tak zrobilam ☺ mam 31 lat, partner 55 (starszy od mojej mamy o 2 lata i od taty o 1 ☺☺). A razem jestesmy juz ponad 2 lata, z rodzicami jest normalnie ☺ zycze Tobie tego tez!

Gość gość
Jak będziesz się liczyła z opinia innych, to zostaniesz z ręką w nocniku!