Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemo kłamie! DOWODY

Polecane posty

Gość gość

To jego post z wykopu sprzed 6 dni: "rogal5466 6 dni temu Co tydzień oglądam serial #chlopakidowziecia żeby sie pośmiać z tych typów, a tak naprawde jestem gorzej zj****y niż większość z nich a napewno gorzej niż Jaruś i Napoleon. Troche o mnie: 27 lat, prawiczek, wykształcenie podstawowe, nigdy nie pracowałem, mieszkam ze starym dziadkiem alkoholikiem w melinie gdzie nawet kibla nie ma, często chodze do koszy za sklep i szukam jedzenia tam, na plus że nie jestem alkoholikiem nałogowym ale czasami lubie wypić wino za 5zł jak ukradne kase dziadkowi" Nadal mieszka z dziadkiem w tej ruinie, a nie z matką i siostrą we własnościowym mieszkaniu jak ściemnia.

Gość gość
haha było do przewidzenia że kłamie

Gość gość
do matki tylko na swieta pojechał a tak to u dziadka gnije, chyba że są duże mrozy i w dziadkowej ruderze strasznie zimno mimo dogrzewania kozą to wtedy mama go przygarnia na pare dni do mieszkania

Gość gość
Bartku babiarzu, idź spać, boś chory na głowe.

Gość gość
"często chodze do koszy za sklep i szukam jedzenia tam" x on grzebie w śmietnikach? :O masakra, nie wiedziałam, że u niego jest aż tak źle :(

Gość gość
Czemu matka go nie weźmie na stałe?

Gość gość
On nie grzebie w smietnikach ignoranci tylko jest freeganinem to jest bardzo modne teraz na zachodzie. Chlopak nie wyraza zgody na bezsensowne marnowanie żywności ktora mimo skonczonej daty waznosci ciagle nadaje sie do jedzenia! Pszemku brawo ty!! Przecierasz szlaki w tym zacofanym kraju!

Gość gość
"On nie grzebie w smietnikach ignoranci tylko jest freeganinem" x on nawet nie wie co to znaczy :D 🖐️

Gość gość
pshemo84 jest mizernie obdarzony