Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex grubaski

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat.Na twarzy jestem przeciętna,lecz niestety jestem bardzo grubą kobietą z bardzo małym biustem-figura gruszki.Nie jem dużo,a mimo to tyję.Ostatnio poznałam szczupłego faceta i o dziwo zainteresował się mną.Czułam się jak w siódmym niebie.Niestety doszło do bardzo niemiłej sytuacji.Mój ukochany chciał sexu oralnego.Ja się oczywiście umyłam,a on nie. Gdy poczułam ten paskudny odór myślałam,że zwymiotuję.Zwróciłam mu więc bardzo delikatnie uwagę,powiedziałam,że nie ma problemu,poczekam aż się umyje.Facet wpadł w szał. Wulgarnie mnie wyzwał,nazwał tłustą świnią i powiedział,że myć to on się może dla szczupłej,ładnej kobiety,a taka tłusta locha jak ja nie ma prawa go obrażać,tylko powinna się cieszyć,że ktoś taki jak on chciał się do niej zbliżyć.Ponieważ miało to miejsce w moim domu napluł na podłogę,krzycząc-to budyń tłusta świnio,możesz go zeżreć.Trzasnął drzwiami i wyszedł.Ja stałam jak oniemiała i nie mogłam nawet się poruszyć.Po godzinie zaczęłam spazmatycznie,histerycznie płakać.Skąd w ludziach tyle nienawiści?Czy tylko szczupłe kobiety mogą dopominać się swoich praw,typu zwrócenie uwagi za brak higieny? Może gruby powinien w ogóle przepraszać za to że żyje?

Gość gość
To jakieś bydlę,nie człowiek.Ja bym go zgłosiła do sądu za straty moralne(zniesławienie mnie) i materialne(zniszczenie podłogi przez oplucie)

Gość gość
eheheheheh ni no supcio :-) taka prawda co robisz jak nie zrobisz a narobisz chłopak z miasta pewnie mocny jest docen to aa nie chizteryzój i tak wroci grube som fajne ;-) tylko fujary dymają szczpłe bo od grubasek dostają kosza generalnie od zawsze ehehe

Gość gość
burek bydleciu ssij moja kake

Gość gość
zasssysssaj ;-) tylko się nie molestuj wyobrażnią za mocno chyba że lubisz tak dogłebnie dotkliwie ehehe

Gość gość
A ja takie jak Ty bardzo lubię wręcz przepadam za gruszką XXL tylko takie mnie podniecają,nie znoszę chudych kościstych kobiet.Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2018.Znajdziesz swego amatora,głowa do gøry,pomyśl że ktoś Cię podziwia i na Ciebie czeka.

Gość gość
Cham jest chamem niezależnie od wagi kobiety.

Gość gość
Wszystkie są piękne i chude,czy na pewno? A mama ciotka sąsiadka i Twoja żona to modelki? Cyniku,wszystkie są warte uczucia bez względu na wagę,więcej ciała to więcej kochania.Kochajmy kobiety za kobiecość!Życzenia Noworoczne dla wszystkich miłych kobiet.

Gość gość
TO CHAM BURAK, a nie mezczyzna! A on taki idealny, piekny byl?

Gość 11111q
Podstawowe zasady chigieny. Zwlaszcza przy seXie oralnym. Zresztab nie wyobrażam sobie pójścia do łóżka z partnerka wcześniej nie kapac się. Coś nie tak jakby nie patrzeć. A Ty spokojnie głową do góry. Waga to nie przeszkoda do niczego. Nie jeden by się z Tobą umówił pewnie

Gość gość
Ludzie zakompleksieni lubia dowalac, innym Sami nie sa piekni, idealni a komus wytkna, wetdy czuja sie tacy fajni, tacy lepsi... Znalam pewnego chlopaczka ani on piekny, ani mesko zbudowany, mial okulary bez okularow prawie nic nie widzial, a czesto bardzo lubil krytykowac niektore kobiety, ze sa brzydkie itp A wiekszosc z nich byla tak naprawde atrakcyjniejsza od niego, a on mowi ze sa brzydkie...

Gość gość
Nie tylko otylych ludzie krytyuja wyzywaja, wysmiewaja, ale rowniez ludzi innych, inaczej wygladajacych, badz brzydkich.

Gość gość
przebadaj się na tarczycę: sporo kobiet nagle tyje właśnie z tego powodu.

Gość gość
Facet brudas i śmierdziel. Niech idzie w .uj! Nic nie straciłaś. Są inni oprócz tego gnoja.

Gość gość
Frajer niesamowity, do tego zakompleksiony! Czlowiek ktory czuje sie dobrze sam ze soba, nie potrzebuje komus dowalac, wysmiewac.

Gość gość
No no.. .skoda. oczekuje zawsze od ludzi conjmniej tego samego co fajna

Gość gość
A ja mysle ze to prowo .

Gość gość
00:07《w prowo cy w lewo,wydaje Ci się tylko że myślisz, nie prowokuj i nie szukaj prowokacji!!!Gruszeczki,taką zawsze szukałem

Gość gość123543
Głowa do góry Autorko, dbaj o siebie, używaj seksapilu. Na pewno jesteś wartościowa kobieta, z która niejeden facet by się spotkał. A te osoby, które krytykują, to zazwyczaj niedowartościowane podle osoby...

Gość gość
2.36 Koffam Cie . Nie wiem czy jestem gruszka ale napwwno nie " japko " , mam wszystko rownomiernie rozlozone . Chodzilo mi o to ze tak facet nie moglby potraktowac kobiety ..ze to musi byc prowo .

Gość gość
Jabłko czy gruszka. Najważniejsze że w głowie poukładane. To się liczy. Bo co z tego ze piękna a głupia. Wiec może i lepiej ze on poszedł wp**du. Nawet sobie nie wyobrazam sobie takiej sytuacji . Ja bym na niego psy spuścił jeżeli takie bym posiadał. One by mu dobrze zrobily napewno. Także trzymaj się ciepło i uważaj na frajerow. Się kiedyś na kawę umówimy :)

Gość gość
Ubieraj się w obcisłe leginsy i bluzki,wab i pokazuj swoje walory,zobaczysz jak wzmoży się zainteresowanie Tobą,jestem pewna że bardziej niż"wieszakami"

Gość gość
To jakaś paranoja ze faceci chcą modelki a bardzo podniecają się i wybierają okrągłe.Wychodzi na to że takie zabiedzone nie wzbudzają pożądania i nie nadają się na żony! Brawo,kobieta powinna mieć na czym siedzieć czym oddychać i mieć warunki roztocze.KOCHAJMY GRUBASKI bo wzbudzają większe pożądanie i zaufanie!!!!!

Gość gość
Wszystkim powabnym dziewczynom życzę udanego seksu w 2018 Roku i wiary w siebie :P

Gość gość
Mieciutka o atlasowej i delikatnej skórze miła sympatyczna oddana pełną wigoru gotowa do wszelkich kompromisów.W łóżku zawsze chętna i otwarta na eksperymęty.....albo twarda kanciasta sucha i chropowata co siniakami odpłaca za chwilkę zbliżenia z c*pą jak wiaderko,zła i opryskliwa boś nie dogodził? WYBIERAJ!

Gość gość
Jakie to podniecające dłonią pogłaskać ją po nogach do góry i palcami zanurzyć wszystkie palce w mokrej wydatnej c*pulce .

Gość gość
To normalne że jak spotykasz się z kimś od tak od niechcenia to się zupełnie nie starasz. Wiedzą to szczególnie "księżniczki" które olewają faceta na całej linii i go wykorzystują tylko bo brzydki frajer. Oczywiście gość przesadził z brakiem higieny, ale widać jak cię olewał, chciał się poczuć jak "książę" choć nim nie był, ale w porównaniu waszej atrakcyjności fizycznej miał pełne prawo się tak czuć. Ty też się czujesz jak rokefeler gdy porównasz swe finanse z mieszkańcem afrykańskiej czy indyjskiej wioski. Jesteś brzydka i tak będziesz traktowana nic na to nie poradzisz, to ty się masz starać cały czas by ktoś chciał z tobą być, nie masz co marzyć że ktoś poleci na wnętrze.

Gość gość
Glupoty lepiej miec wartosciowa kochajaca kobietę niz miss natapetowana

Gość Bladapanna
Sama jestem plus size i pierdol to serio :) Nie jeden będzie Cię chciał ...gruszki maja mega z******te tyłki :D szukaj faceta co lubi tyłki ...a widziałaś chuda szkapę z kawałkiem d**y ??!? Bo ja nie ;) Ja szukałam kiedyś ciagle czegoś cycki za bardzo opadają ,brzuch za duży ...ale stwierdziłam ze przecież Ci faceci to nie bogowie tez maja wady i rzeczy które mi się nie podobają wiec ...nie podoba się to wypad będzie następny ;)