Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukana

Polecane posty

Gość gość

Dowiedzialam się dzisiaj że mój facet z którym jestem od 2 lat jest żonaty,poszedł ze mną do rodziny i moja kuzynka rozpoznała w nim męża koleżanki ze studiów,on ją też od razu poznał i chciał uciekać z jej mieszkania.Czuje się podle,jak mógł coś takiego ukrywać,nigdy bym nie zwiazała się z żonatym.Co za śmieć.

Gość gość
Co za gnoj

Gość gość
Przez dwa lata udało Ci się nie dowiedzieć że ma żonę? Fajna bajka.

Gość gość
Nie mialam zadnych powodow aby cos takiego podejrzewac,mial mieszkanie w ktorym czesto bywalam,nic nigdy podejrzanego nie zauwazylam,mieszkamy w dosc duzym miescie,Zielona Góra wiec pewnie bylo latwiej ukryc ze jest zonaty,nie mieszkaja razem bo ona niby u schorowanej matki i sie nia opiekuje,tyle sie dowiedzialam.Jestem zszokowana ta sytuacja.

Gość gość
A ja autorce wierzę w ta historie bo ze mną było podobnie.Prawie dwa lata byłam w związku z żonatym facetem nie wiedząc o tym.Wrocław,ogromne miasto,anonimowość,mało znajomych bo nie pochodzę stąd i nigdy nie zdarzyło się nic co mogłoby wskazywać że ma żone i dziecko 200 km od Wrocka.Mieszkał sam,nie miał fejsa więc to też ma poniekąd znaczenie,nikt z jego znajomych nie zachowywał się wobec mnie dziwnie,pozatym miał 25 lat jak się poznaliśmy więc nawet by mi do głowy nie przyszło że może mieć żonę i dziecko.Bomba wybuchła jak ktoś, do dziś nie wiem kto poinformował jego żonę o mnie.Byłam u niego,ona wpadła z koleżankami i była straszna awantura,ja w szoku,ona nie wierzyła że nic nie wiedziałam,szarpanina,wyzwiska,wyrwane włosy i obita morda do fioletu i złamane dwa żebra taki był finał czterech kobiet na jedną.A on poprostu uciekł z mieszkania.

Gość gość
Ale was fantazja ponosi.

Gość gość
Takie rzeczy mają miejsce i to nie jest fantazja.

Gość gość
prowo :D