Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spędziliśmy razem kilka nocy,czy on za mna tęskni?

Polecane posty

Gość gość

Postaram się streścić krótko i na temat. Poznaliśmy się w pracy,jego firma czasami dostaje kontrakty do wykonania dla mojej firmy a więc widujemy się tylko sporadycznie a nie codziennie.On był bardzo nieśmiały w stosunku do mnie na poczatku,nie miałam pojęcia,że mu się podobam.Po kilku miesiacach zaproponował mi szczerze "bliższa znajomość" i skorzystałam bo byłam świeżo po rozstaniu z wieloletnim narzeczonym i potrzebowałam uwagi i czułości ze strony jakiegoś mężczyzny.Spędziliśmy razem w sumie 5 nocy na przestrzeni 3 miesięcy, za każdym razem to on nalegał na spotkanie,był bardzo czuły(jak zakochany facet,tulenie,całusy do białego rana ,itd.).Jak mnie długo nie widział to rzucał się na mnie z taka tęsknota i czułościa.Pomiędzy spotkaniami mieliśmy sporadyczny kontakt smsowy,pisał,że czuje się ze mna szczęśliwy,że nie może doczekać się kolejnej nocy,że jestem bardzo piękna.Raz poprosił mnie o wysłanie moich zdjęć aby mógł mnie sobie "zapamiętać",przed Świętami złożył mi życzenia.O żadnym zwiazku nigdy nie było mowy,nie ma na to szans i od razu wiedzieliśmy,że to będzie niezobowiazujaca znajomość dla obu stron.Nawet w tej chwili nie myślę o tym nawet na sekundę ale zastanawia mnie czy on o mnie myśli? Jak myślicie? Czy to mogły być tylko kity aby zaciagnać mnie do łóżka?(choć mówił to po kilku nocach).Czy on po prostu chce sobie zapewnić rozrywkę do końca pobytu w moim mieście(jego fitma będzie przyjeżdzać jeszcze przynajmniej raz).Nie mam żadnych nadzieji i oczekiwań,po prostu czysta babska ciekawość.

Gość gość
Nie mamy szklanej kuli, żeby wywróżyć. A przytulanie po seksie to normalna sprawa, wcale nie musi oznaczać niczego wielkiego. To, ze bez zobowiazan nie znaczy przeciez, ze kazdy po orgazmie i w swoja strone. Poza seksem macie sporadyczny kontakt- sama sobie dosc mocno odpowiedzialamas na swoje pytanie. Na przyszlosc nie pakuj sie w seks jak nie wiesz na czym stoisz, bo po prostu sie mozesz nie nadawac do takich znajomosci i nic w tym zlego

Gość gość
Nie zakocham się.Nie myślę o żadnym zwiazku jak na razie,wyszłam dopiero co z toksycznej relacji i mam dość facetów na dłuższy czas.Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się sypiać z kimkolwiek poza własnym chłopakiem/narzeczonym i zawsze wydawało mi się,że takie układy sa pozbawione czułości i sa po prostu mechaniczne.

Gość gość
2:11 Przytulanie może i tak ale on to robi w taki jakiś "dziki" sposób,nie chcę wdawać się w szczegóły ale np.ściska mnie mocno przez cała noc a jak chcę się poruszyć to przyciaga do siebie.Pierwszej nocy to myślałam,że się uduszę bo nie byłam przyzwyczajona do aż takiej bliskości.I przyznam,że mnie nawet nie przyszło do głowy zapytać go o zdjęcia czy złożyć mu życzenia(no bo i po co?),nie jesteśmy przecież przyjaciółmi.Nie wiem czy on przez to wszystko o mnie myśli czy co?Na cholerę mu moje zdjęcia?

Gość gość
Po prostu brakuje mu kobiety i tyle. Po co się zastanawiasz co on myśli? Jeśli tobie jest dobrze to ok. To najważniejsze. On wie na czym się to opiera więc nawet jeśli to chyba jest dorosły.

Gość gość
Jak zwykła babska ciekawość, to się pytaj jego, nie nas

Gość gość
Zluzuj temat. Facet widocznie poza czystym, zwierzęcym seksem ceni sobie relację z drugą osobą - by się po prostu po koleżeńsku lubić i szanować. Stąd te życzenia, a zdjęcia to według mnie "dowód" sympatii do Ciebie. Ale nie wyobrażaj sobie za dużo - zdawkowe spotkania i pojedyncze próby kontaktu pomiędzy to żaden wstęp do bliższej znajomości ani "objawy" jego większej słabości do Ciebie. Uważaj, bo to w jaki sposób piszesz wskazuje, że jednak mimo iż, jak mówisz, nie szukasz związku, to chciałabyś jakoś w głębi wiedzieć że się w Tobie zakochał i jesteś w jego myślach często. To nic złego, ale musisz jasno się przed sobą określić jak jest - bo jeśli powyższe jest prawdą, w przyszłości możesz zabrnąć w to za daleko i będziesz cierpieć

Gość gość
Jest pełnoletni ale to jeszcze dzieciak. Nie będę drażyć tematu ale zastanowiło mnie jego zachowanie,tyle się słyszy,że faceci zupełnie nie przywiazuja się emocjonalnie,że potrafia uprawiać seks bez żadnych uczuć i przemyśleń,a kobiety to od razy zaangażowane,itd.A ja zupełnie o nim prawie nie myślę a tu chłopak pyta mnie "po" o zdjęcia,przecież byłam już trafiona-zatopiona,gonitwa za króliczkiem skończyła się.Nie rozumiem tego.Może żeby pochwalić się przed kolegami kogo zaliczył?:-O

Gość gość
To fajnie z jego strony, że nie traktuje Cię jako seks-zabawkę, która oprócz tego do niczego się nie nadaje, ale nam kobietom łatwo się na tym przejechać. I mimo że wcale nie chcemy i nie planujemy, to zaczynamy pielegnowac w sobie uczucia ktore bylyby nam obce gdyby nie to "nadinterpretowane" zaintetesowanie mężczyzny. Koniec końców jestesmy zakochane mimo ze wcale nam sie na to nie zbierało, a wychodzi na to ze facet oprocz tego ze jest mily i kulturalny to naprawdę poza seksem.nie.liczył na nic więcej

Gość gość
Może chce walić konia do twojego zdjęcia gdy akurat się nie bzykacie. Dałaś bo nie pamiętam?

Gość gość
W Twoim poście nie widać strachu "dziewczyny, myślicie, że on o mnie często myśli - jak uciekać, bo przecież nie tego szukam?" tyko raczej nadzieję "dziewczyny, myślicie że on o mnie często myśli i czy to coś może znaczyć?" Może się mylę, ale ostrzegam Cię, że to niepokojące. Pilnuj się! ;)

Gość gośćgość 77374
W Twoim poście nie widać strachu "dziewczyny, myślicie, że on o mnie często myśli - jak uciekać, bo przecież nie tego szukam?" tyko raczej nadzieję "dziewczyny, myślicie że on o mnie często myśli i czy to coś może znaczyć?" Może się mylę, ale ostrzegam Cię, że to niepokojące. Pilnuj się! ;)

Gość gość
Nie,ja nie liczę na zwiazek z nim!!! Jest to niemożliwe nawet gdyby on tego bardzo CHCIAŁ.Dzieli nas zbyt dużo aby to się mogło udać i naprawdę nie myślałam o nim nawet przez sekundę jako o partnerze.Myślę o nim czasami ale w kontekście czystego seksu bo po prostu było super i czasami bierze mnie na wpominki jak zasypiam sama i tyle. Oczywiście,że każda kobieta lubi czuć się pożadana i chciana i chciałabym wiedzieć co on tak naprawdę o mnie myśl,gdyby się podkochiwał we mnie to połaskotałoby to moje ego ale nie marzę o tym. Dla mnie teksty w stylu-jestem z toba szczęśliwy-nie sa adekwatne do osoby z która ma się "układ" no ale jak pisałam-ja nie mam wcześniejszego doświadczenia w tego typu relacjach i nie wiem jak faceci potrafia się zachowywać i "jaki makaron nawijać na uszy" kobietom.

Gość gość
Ciesz się bzykaniem i nie zastanawiaj się nad tym. Niech myśli co chce. Przecież to jego problem a nie twój.

Gość gość
Nie wiem czy go jeszcze kiedykolwiek w życiu zobaczę.Jeśli tak,to nie wiem czy zdecyduję się z nim spotkać.

Gość gość
Trudno powiedzieć,czasami faceci też się przywiazuja.Zwłaszcza,że to nie był jednorazowy bzyk-bzyk na dyskotece a kikumiesięczna znajomość.

Gość gość
Zapytał o bliższą znajomość i jakoś się nie wstydził. Slabe provo.

Gość gość
i jestem z nim w ciąży bilźniaczej

Gość gość
A skąd my to mamy wiedziec? Chociaż poczekaj zaraz rozłożę tarota...

Gość gość
Myślę, z tego co opisałaś, że się mu podobasz fizycznie, ale nie jest w to bardzo zaanagażowany bo tak jak pisałaś acie sporadyczny kontakt

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak on Ciebie postrzega, co o Tobie mysli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość 2017.12.27 Zapytał o bliższą znajomość i jakoś się nie wstydził. Slabe provo. X Żadne prowo. Pisałam,że na poczatku był nieśmiały w stosunku do mnie i tylko było "cześć-cześć" i wzrok spuszczał w podłogę.Jego koledzy z delegacji zawsze mnie zagadywali,jakieś rozmowy a on zawsze stał cicho jak kołek.:-O Ale kilka razy przyłapałam go na tym jak się za mna ogladał.:-D A po pewnym czasie prosto z mostu zapytał mnie czy nie chciałabym przyjść do niego do pokoju. To chyba normalne,że jeśli facetowi chodzi o seks to proponuje to otwarcie? Tak mi się przynajmniej wydaje. Na poczatku byłam bardzo zdziwiona jego propozycja bo był taki nieśmiały i zastanawiałam się jakieś dwa tygodnie czy skorzystać z jego oferty.Zdecydowałam się bo on mi się spodobał,jest przystojny no i w moim typie.Poza tym byłam po rozstaniu z długoletnim facetem,raz się żyje ;-) Koniec końców nie żałuję bo seks z nim był niesamowity( najlepszy w moim życiu). Wczoraj znowu wysłał mi krótkiego smsa.

Gość gość
Podsżywaczu zazdrosniku, on jest interesującym mężczyzną bez 2 zdań, jest i męski bardzo i romantyczny, i ma piekne ciallo, to czy coś ich połączy na dłużej, to nie twoja sprawa i na jakich zasadach czy nic ich nie polaczy, są dorośli i niezależni, tak sądzę przynajmniej, wiec nie tobie rozstrzygać o poziomie relacji między nimi.

Gość gość
Ta ostatnia odpowiedź to chyba nie w temacie.

Gość gość
Idealnie w temacie.

Gość gość
Idealne w temacie do 0.50

Gość gość
Ja moge postawic tarota autorko, chcesz? Nie zartuje.

Gość gość
Spadaj z tarotem,nikt nie wierzy w bajki.:-D