Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza beth

Czy to normalne że brzydzę się masturbującej współlokatorki?

Polecane posty

Gość gość
Jacob znowu opowiada o swoich intymnych spotkaniach z fantomem kobiety, tylko za każdym razem tworzy inna scenerię;)

Gość gość
Jeśli spodziewasz się że ona po tej rozmowie przestanie się brandzlować to obawiam się że się przeliczysz , owszem na jakiś czas na pewno , potem znowu zacznie , to silniejsze od niej . Najlepszym wyjściem była by przeprowadzka - twoja albo jej

Gość Eliza beth
Pytasz o masturbację czy ogólnie o seks z facetem? Jak tylko o masturbację to nie. Nigdy nie miałam ochoty robić tego palcami. Z seksem jest nieco inaczej. Czasem nachodzą mnie takie myśli. Czasem chciałabym już być czyjąś żoną i oddawać się mężowi. Innym razem mam myśli, że ktoś nieznajomy mnie bierze. Ale robi to siłą wbrew mojej woli. Nie mam pojęcia skąd u mnie podniecenie na myśl o gwałcie. To nienormalne i próbowałam analizować swoje zachowanie pod wględem psychologicznym, a akurat tak się dobrze składa, że studiuję kierunek pokrewny z psychologią. Doszłam do wniosku, że mój rozum teoretycznie odrzuca stosunki pozamałżeńskie więc żeby usprawiedliwić się sam przed sobą potrzebuje właśnie wykreować gwałt. Gwałt pozwala przerzucić odpowiedzialność za seks ze mnie na gwałciciela. To nie ja jestem winna tylko on. On mnie zmusił. Albo zmusili. Czasem wyobrażam sobie, że mam ręce i nogi poprzywiązywane do narożników łóżka i nie mogę nic poradzić, gdy jacyś przystojni umięśnieni faceci po kolei wchodzą na moje nagie ciało i robią to nie zważając na me krzyki i wzywanie pomocy. Tak wynika z mojej analizy psychologicznej.

Gość gość
A masturbuje się tylko waginalnie czy analnie też?

Elka dziewcze ma chcicę i musi sobie radzić nie widzę problemu byś jej zwyczajnie powiedziała ... lub przyłączyła się...Wiesz wibrujący język koleżanki na pewno spowoduje że i u ciebie bedzie w końcu śluz. Taka sucha pochwa to zjawisko niepożądane. Czepiasz się i jesteś niegrzeczna mówiąc o drugim człowieku świnia. Wydaje się że to twoja koleżanka jest bardziej normalna niż ty.

Gość ale co ja tam wiem
@ gość dziś Jeśli spodziewasz się że ona po tej rozmowie przestanie się brandzlować to obawiam się że się przeliczysz , owszem na jakiś czas na pewno , potem znowu zacznie , to silniejsze od niej . Najlepszym wyjściem była by przeprowadzka - twoja albo jej x Jestem przeciwnego zdania. Ona sie branzluje bo mysli ze nikt o tym nie wie. Gdyby sie dowiedziala, ze jest widziana to pewnie by sie zawstydzila i byc moze sama by uciekla do innej stancji.

Gość gość
Najpierw ma jeden orgazm, potem odczeka parę sekund i znowu zaczyna szeleścić kołdrą aż dojdzie znowu. I tak ok. 4-5 razy pod rząd. Dopiero wtedy przestaje sapać, wiercić się, przekręca się na bok i zasypia nieświadoma, że ja wszystko widziałam i teraz długi czas nie będę mogła usnąć x A może Tobie się to podświadomie też podoba i dlatego nie możesz spać potem?

Gość Eliza beth
O nie, nie, nie... To nie jest tak, że nie mogę zasnąć bo mi się to podświadomie podoba. Raczej wkurza! Może to zabrzmi dziwnie ale postrzegam ją jak złodziejkę. No tak, bo ona jak świnia przy użyciu świńskiej metody, a do świńskich metod zaliczam grzebanie paluchem między nogami, kradnie przyjemność zarezerwowaną dla prawdziwego stosunku między mężczyzną, a kobietą. Wkurza mnie, że ja nigdy nie doświadczyłam orgazmu a muszę patrzeć jak współlokatorka-świnia przy użyciu świńskiej metody szczytuje. Ma rozkosz! A ja nie! To kradzież!!! Nie widzicie tego?

Gość gość
Coś cCi ubyło że pisze o kradziezy?

Gość Eliza beth
Kradzież niekoniecznie musi być związana, że bierzesz komuś czyja własność i tej własności brakuje właścicielowi. Kiedy kopiujesz nielegalne oprogramowanie to teoretycznie nie ukradłeś oryginału. Kiedy kopiujesz płytę z muzyką to teoretycznie nie ukradłeś koledze oryginalnej płyty. Tylko skopiowałeś. Nic nikomu nie ubyło. A jednak, mimo, że nic nikomu nie ubyło, to jest to KRADZIEŻ! Tak samo u tej świni. Ona niejako kopiuje orgazmy zarezerwowane dla prawdziwych stosunków między mężem a żoną.

Gość gość
Wiec tez to rob KRADNIJ orgazmy :)

Gość gość
masz po prostu chcicę autorko tylko potrafisz się powstrzymać

Gość gość
Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist: https://youtu.be/ON3fMLk6ZaU 🌻 Zobaczcie jakie skutki ma brak osobistej czystości dla Waszych dzieci i całej rodziny 🖐️

Gość Eliza beth
Kapitanie nie podniecaj się za bardzo moim prowem bo się spuścisz w gacie :D To ja, Wasz ulubiony, dawno tu nie zaglądający PROWOKATOR :D Musiałem naprawdę dawno tu nie zaglądać. Dwie współlokatorki, intymna sytuacja... Rok temu od razu by wiedziano że to PROWOKATOR :D Moją cechą jest to, że na końcu ja się zawsze przyznaję do swoich prowów. A to prowo już mnie nudzi.

Gość gość
Dokladnie. Ten sam styl itd ale pisze gnojek fajnie :D

Gość Eliza beth
@ gość dziś Dokladnie. Ten sam styl itd ale pisze gnojek fajnie :D x Pominę tego gnojka a resztę uznam za komplement za który dziękuję :) PROWOKATOR

Gość gość
Kto sie dał nabrać na takie marne prowo jest naprawde głupi .

Gość mama cwaniakaa
ja mieszkałam w akademiku kilka lat.Czasami bylo nas 5 w 3 osobowym pokoju...Czasami spało sie w 2 w jednoosobowym lozku.Mowilo sie "dobranoc" gasilo swiatło i zamykało oczy.Nie wiem dlaczego ty po zgaszneiu swiatła sie na nia gapisz???To chore.zboczone. Jak to mozliwe? Spisz z nia w jednym lozku???? Nie mozna sie do Niej tyłem odwrócic???Albo poporstu zamknac oczy??/to chore ,ze ją podglądasz.W ciemnym pokoju nawet jej paluchy widzisz???Kup sobie opaskę na oczy. ps.Moja sąsiadka przy zapalonym sweitle rozbierała sie do naga w pokoju,owijała w recznik i tak szla pod prysznic.I przy rozbieraniu nawet odlepywała podpaskę z majtek i wrzucala do smietnika ktory byl w POKOJU.Zniesmaczało mnie to ale zawsze odwracałam sie plecami.MOZNa?MOZNA.Inna kłękała na srodku pokoju i modliła gorliswe 45 minut.Tez udawalismy ze trego nie widzimy. Robisz z igly widy,gorzej jakby uprawiała orgie z chlopakiem i chodzila po pokoju z rurą od odkrzuacza w pipie. Kup jej wibrator na urodziny.Brzydzisz sie czajnika??? a wiesz co dotykasz w MPK?w sklepach,w szkole na poreczy???na czym siadasz w restauracji?myslisz ze to jest sterylne???

Nikt się nie nabrał. W zasadzie chcąc coś więcej wyciągnąć i pobawić idę razem z tobą w twojej zabawie. I teraz uważaj... No nie dygnął. Wiesz co cię zdradziło... śluz na palcach w nocy. No w dzień byś nie widział a co dopiero w nocy...:);)

Gość gość
"wszyscy to robią, a ty jesteś jakimś ewenementem " x tak, WSZYSCY to robią, tak jak wszyscy też srają, uprawiają seks i myją doopę, ale każdy robi to w odosobnieniu, a przynajmniej powinien! nikt nie ma prawa narażać na takie widoki osób trzecich

Gość Eliza beth
@ mama cwaniakaa dziś Nie wiem dlaczego ty po zgaszneiu swiatła sie na nia gapisz???To chore.zboczone.Jak to mozliwe? x Normalnie możliwe. Po pierwsze, ona hałasuje. Jej się wydaje, że jest cicho ale w całkowitej ciszy nocy słychać jak oddech jej się zmienia. Po drugie, szeleści kołdrą i słychać nawet jak przyśpiesza ruc+hy tuż przed szczytowaniem. Po trzecie, u nas nie ma całkowitej ciemności. Na wprost naszego okna jest latarnia uliczna i nawet zaciągnięcie zasłon nie odcina całkowicie od jej blasku. Panuje coś w rodzaju półmroku w pokoju, a gdy się oczy przyzwyczają to widać absolutnie wszystko, nawet śluz na palcach. Jeszcze wącha paluchy świnia jedna. A fuj, błeee...

Gość gość
Nie chcę mi się czytac całości ale rozwiązanie jest banalnie proste. Zacznij chrapać gdy tylko zacznie a wtedy znieruchomieje i przestanie przestraszona.

Gość gość
Ja tez mam problem z onanizujacym sie wspollokatorem:( Problem polega na tym ze on sie onanizuje moja reka:( Tez tak macie?

Gość gość
gość dziś ja mam podobnie, tylko, że mój wspólokator onanizuje się moim 0dbytem. W nocy głupio mi o tym z nim rozmawiać więc udaję, że śpię, a w dzień jakoś już nie ma nastroju. No i trwa to tak od dwóch lat. Na szczęście, w przyszłym roku i bedę mógł się wreszcie wyprowadzić. Ale boję się w jakim stanie będzie wtedy mój 0dbyt

Gość gość
To masz lepiej bo tylkiem czajnika nie siegasz a ja mam po wszystkim taka kleista reke :(

Gość gość
ale od dwóch lat cierpię na luźne stolce :o

Gość gość
No wlasnie za to kocham kafe BUAHAHAHA :D idioci :D

Gość gość
gość dziś wróżę tej prowokacji długi żywot; kafeteryjni koniobijcy długo bedą ją eksploatować smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Gość gość
To świadczy o tym, że KAŻDEJ KOBIECIE potrzebne jest roochanie. Kup jej wibrator z bateriami alkalicznymi i po temacie.