Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posuwanie zony

Polecane posty

Gość zadowolony mąż
gość123543 2017.12.29 Jesteś głupcem i nic nie wiesz o życiu. Jestem 14 lat po ślubie i wciąż jestem napalony na moją cudowną żonę, a adrenalina teraz bywa większa niż przed ślubem

Gość gość
U nas niestety ale rutyna się wkradła do sypialni, mąż tylko odwali swoje i idzie spać, nawet nie pomyśli czy jestem zadowolona czy nie.

gość dziś Jak nie dajesz mu do zrozumienia, że chciałabyś coś więcej to skąd on ma wiedzieć - nie jest wróżka i nie umie czytać w myślach. Równie dobrze on też może być zły ze jest jak jest - bo brak wam dialogu i liczycie na telepatię.

Gość Tomasz76_wawa
U mnie tez po 14 latach nie do śmiechu, Seks jest ale ja potrzebuje więcej, a żonka ma orgazm i uważa ze tak kochają sie statystyczni Polacy raz i wystarczy. Temperament i jego dopasowanie to bardzo ważna sprawa w związku. Mimo ze jesteśmy 14 lat ciagle szaleje za Jej ciałem, podnieca mnie i pragnę Ją dopieszczać ale co z moimi potrzebami czuje sie wykorzystany zaledwie w 30%, a mogę duzo wiecej dać

Gość gość
Hmmmm moja żona jest zawsze wystrojona :):)

Gość gość
Ja 12.38, ja chętnie bym się zamieniła z Waszymi żonami Panowie niedopieszczeni, dostalibyście tyle ile tylko byście mogli.

Gość Tomasz76_wawa
Dzisiaj ja postanowiłem odmówić porannego mizianka. A co zawsze ma dostać to co che a ja na raty?. Niech poczeka do wieczora na figle.

Gość gość
Ciekawe czy sex z zoną traktujecie tak jak bzykanie prostytutki (tyle ze za darmo) czy macie jednak jakiś sentyment do zony i wkładacie w to jakieś uczucie?

Gość gość
Jak z darmo?! :D Przecież żona droższa od prostytutki! :D Przy prostytutce zostałoby Ci jeszcze na papierosy chociaż,a przy żonie nie zawsze!

Gość gość
Hahaha dokładnie:)

Gość gość
Ale ktoś ma porównanie, żona to żona chociaż o to samo w tym chodzi.

Gość gość
Do gość 13.49 A ty ze swoją zoną uprawiasz sex czy ją bzykasz?

Gość gość
Ja 13.49, to zależy od okoliczności, ale najczęściej ją bzykam bo po 25 latach małżeństwa czułości ustępują miejsca fantazji i to najczęściej o innej lasce a nie o żonie.

Gość gość
Z doswiadczenia wiem ze sex z zoną to po alkoholu i to jak oboje mamy wypite na trzeźwo to raczej posuwanie zony

Gość gość
Dokladnie przedmuwco moja zona tez jak sobie wypije to w nia wstępuje jakis demon ma 37 lat a idzie jak nastolatka i mowi mi czesto wtedy ze by chciala na dwa baty co o tym myslec?

Gość gość
A co ty o tym myślisz czy by ci to nie przeszkadzało ze inny ją bzyka? Może na początek spróbuj z wibratorem na dwa baty:)

Gość gość
No wlasnie z wibratorem to robimy ale ona mowi po pijaku o drugim penisie nie wiem jak bym sie czuł ale troche to mie kreci i nie wiem co zrobic

Gość gość
No cóż ci pozostaje innego jak tylko spróbować :) Ale przed tem pogadaj o tym z zoną na trzeźwo jeżeli nadal będzie miała ochote to czemu nie

Gość gość
No wlasnie problem jest w tym ze ona mowi ze po trzezwemu ze mam zalatwic kumpla ale jak ona bedzie miala wypite a ty to juz przerabiales?

Gość gość
Moja Pani po alkoholu twierdzi że ma ochotę na kogoś jeszcze a jak wytrzeżwieje to wszystkiego się wypiera, nie wiem co zrobić z tym fantem.

Gość gość
No moja ma tak samo tylko ze po trzezwemu mowi ze mam ja upic i zalatwic drugiego faceta do zabawy tez nie wiem co zrobic z tym

Gość gość
Chcieli byscie zeby wam obcy facet zone posuwal?

Gość gość
Mie to kreci

Gość gość
Miłosc była na początku. Na starość pozostał tylko sex jak kogos to kręci to czemu nie może spróbować tym bardziej ze małżonka chętna

Gość gość
Mój mąż tak chciał, chcieli go zwolnić z pracy to zaprosił szefa, on mnie dymał a mąż patrzył, nie zwolnił go, ale ma żonę sk****oną.

Gość gość
No dokladnie jak piszesz i spróbuję zobacze jak bedzie

Gość gość
A bylo ci dobrze podobał ci sie ?

Gość gość
Czy to do mnie ja 14.55?

Gość gość
Do gość 14.55. Tylko raz cię szef męża dymał czy częściej się spotykacie? I czy masz przyjemnosc z sexu?

Gość gość
Ja 14.55, przy mężu raz, ale potem jeszcze wiele razy, seks z nim jest super.