Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta materialistka?

Polecane posty

Gość gość

WItam. Spotykalem sie kiedys z pewna kobieta, i czy to jest normalne, ja jeszcze studiowalem i pracowalem, ona tylko sie uczyla. I mowila tak: Po 3 miesiacach znajomosic zapytala sie mnie, ile zarabiam. Po 4 miesiacach jaki majatek maja rodzice? Po 5 miesiacach, powiedziala tylko ze chce w prezencie drogie perfumy, albo zlotą bizuterie. Po 6 miesiacach chciala abym ja zabral na wycieczke zagraniczna, bo jak nie to mama jej zasponsoruje. Po 10 miesiacach powiedziala ze mam sie przeprowadzic do jej miasta i wynajac mieszkanie. Po 12 miesiach powiedziala mi ze nie jestem zaradny i spelniam jej oczekwian. Czy takie sa kobiety?

Gość gość
takie właśnie są witaj w prawdziwym świecie

Gość gość
Są różne kobiety, a Ty sobie dokładnie właśnie taka wybrałeś. I tak, ona akurat była materialistka.

Gość gość
Przepraszam bardzo... Ale od czego są panowie jak nie od rozpieszczania swojej wybranki życia, hę ?

Gość gość
od roochania waszych peesd tylko do tego sie nadajecie

Gość gość
Malo tego, ciagle mnie do kogos porownywala, np, do jakiegos jej kolegi ktory mial 30 lat i zababia ponad 10 tys. netto, ja studiowalem ona chciala jeepa, szlismy na zakupy chciala nowego laptopa, nowy telefon, jej poprzedni partenrzy byli bogaci, ale to niby ona ich rzucila...