Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy małe piersi u kobiety mogą być seksowne?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli Cię kocha to i twoje piersi mu się podobają nie ma w nich niż złego a dekolt nie jest aż taki ważny ;) można wiedzieć ile macie lat ?

Gość gość
On mówi że się podobają, ale myślę że kłamie..

Gość gość
No pewnie że mogą, a nawet bardzo często bardziej podniecają od zwisających balonów.

Skąd takie myślenie? dał ku temu jakiś powód czy to tylko twoja niska samoocena?

Gość gość
No niby nie dał. Mówił że zawsze podobały mu się małe. No ale co innego miał mi powiedzieć? Nie mam zbytnio niskiej samooceny. Jestem atrakcyjna tylko przez te małe piersi czuje się mniej seksownie i boję się że tracę w jego oczach

Czyli to tylko twoje takie poczucie. Kobieta jest w o tyle dobrej sytuacji, że to i owo może sobie powiększyć. Więc nie zamartwiałbym się tym :)

Gość gość
Dzięki :)

Gość gość
Widzisz już może wrzucić na luz xd Wiesz małe są bardzo ładne serio Ci mówię ;) Też podniecają i to może bardziej

Gość gość
Bzdura jakich mało są dziewczyny które są szczupłe i mają duże naturalne cycki.Tylko czy duże czy małe to rzecz gustu tak jak z penisem jednym kobietą rozmiar jest obojętny inne wolą duże a jakiś odsetek woli małe.O czym tu dyskutować.

Gość gość
chyba że kobita ma zupełną deske to trochę lipa albo nie dość że małe to takie flaczki ale to są wyjątki

Gość gość
Nie no się sądzę by tak młoda dziewczyna miała "flaczki" myślę że choć małe to jednak są nabrzmiałe

Gość gość
ale zrozum że tzw deska to zupełne zero piersi faceci mają niektórzy większe

Gość gość
Osobiscie patrze tylko na figure kobiety ,a piersi male sa super , duze balony mnie odpychaja , idealne sa takie do reki ale kazdy ma inne upodobania

Gość gość
lubie małe i większe, żeby tylko odpowiednio częstobyły do pieszczenia dostepne, lubie tez oglądac i dotykać różne c**y...