Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniający się okres i dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 21 lat, stałego partnera, z którym kochamy się w dni niepłodne bez zabezpieczenia. W wakacje miałam sporo problemów ginekologicznych. Lekarz zdiagnozował u mnie jajnik (lewy) aspirujący do bycia policystycznym (znacznie powiększony z licznymi torbielami). Oprócz tego mam tendencję do łapania wszelkich infekcji i tworzą mi się często nadżerki. Oczywiście wszytsko było leczone u lekarza ale mimo to muszę na siebie uważać. 5 miesięcy temu ginekolog wykrył u mnie kolejną nadżerkę, wtedy jeszcze niewielką. W zeszłym miesiącu okres spóźnił mi się 5 dni, w tym spóźnia się 10 i przez dwa ostatnie dni miałam niezbyt obfite brązowe plamienia (które zdarzały mi się wcześniej podczas przechodzonych infekcji albo nadżerek). Ostatnio miałam zapalenie pęcherza, ogólną infekcję, mnóstwo stresów i dużo pracowałam fizycznie. Jednak teraz od tygodnia potwornie boli mnie lewy jajnik (ten z torbielami). Robiłam test ciążowy pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Ale jednak boję się, że może rozregulował mi się cykl i mogłam zajść w ciążę. Czy ktoś miał podobnie? Idę do mojej ginekolożki za parę dni ale zaczynam panikować.

Gość gość
Zrób sobie jeszcze jeden test, może cie to uspokoić przed wizyta u ginekologa. Ewentualnie można też wykonac badanie Beta Hcg (które w takim przypadku lekarz i tak zleci )

Gość gość
A czy ta beta jest wiarygodna?