Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

torebka Hermiony

Polecane posty

Gość gość

ja nie wiem co się dzieje, ale z każdym miesiącem mam w torebce coraz więcej rzeczy :o przydałaby mi się taka zaczarowana torebka jak Hermiona miała w harrym Potterze, że się mieścił i namiot, i milion ksiażek, a była leciutka XD no bo serio, co chwila mam nowe fanaberie z rzeczami któe koniecznie musze miec pod ręką haha też tak macie? buziaki

Gość gość
harryego nie oglądałam ale znam ten problem, sama kosmetyczka zajmuje połowe mojej standardowej torebki na miasto a oprócz tego szczotka do włosów niektóre leki czasem rajstopy na wszelki wypadek jakas książka gazeta perfumy

Gość gość
hahaha chyba każda prawie by chciała znac czary hermiony a ja na pewno mójfacet zawsze się denerwuje że mam taką dużą torebke i zero miejsca wolnego i narzekam wtedy trochę a on się wkurza że przesadzam z tymi wszystkimi bibeltoami

Gość gość
DOKŁADNIE pamietam jak w liceum wystarczył mi portfel, klucze do domu i otwieracz do wina na wszelki wypadek + korektor, szminka teraz jak nauczyłam się malowac i rozumiem znaczenie konkturowania twarzy to jest cały asortyment, rożswietlacz, róż mój ukochany bourjois, bronzer, podkład, kredka do brwi, kredka do oczu, cienie, eyeliner, tusz, konkturówka do ust i mnóstwo innych rzeczy oprócz tego wawryjne podpaski (za dużo było niespodzianek) albo tampony, urgo, czasem ubranie na zmianę jak podejrzewam że mogę nie wrócić na noc, plasterki, kalendarz, tablet, ładowarki długo by jeszcze wymieniać XD

Gość gość
To był dobry motyw w książce <3 <3 <3 A co do takiego pakowania, to najlepiej jest jak sie próbuje zabrać na sylwestra np gdzie będę nocować wtedy mam zawsze buty na zmianę, strój na 1 stycznia, kosmetyczke, małą torebkę żeby chodzić z nią na imprezie, jakies jedzenie często tarta albo sałatka czy ciasto no i %%%%%%%

Gość gość
znam to :-) w torebce noszę całą apteczke i kosmetyczkę niewiadomo kiedy rozwalę sobie palec, przygryzję język albo poparzę kawą, kiedy obetrą mnie buty, kieyd będa musiała szybko zrobić makijaż na imprezę albo spotntaniczną randkę hehe

Gość gość
mam w torbie to samo praktycznie co ty, czas patrze na to i myśle że moze jeszcze frytki do tego

Gość gość
To prawda, też dużo rzeczy noszę przy sobie. Torebka Patrizia Pepe - moja ulubiona - jest praktyczna, bo ma kilka kieszeni w środku, dizeki czemu mogę sobie wszystko zorganizować :) Sprawdźcie sobie takie torebki tutaj: https://dessale.pl/patrizia-pepe