Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyneli_oliveli

Kupno piekarnika

Polecane posty

Gość martyneli_oliveli

Hej, nie mam w domu od kilku lat piekarnika. W końcu zebrałam fundusze i nie wiem sama od czego zacząć. Na co zwracać uwagę? Jaki jest najlepszy sklep z takimi rzeczami? Co jest mi - Waszym zdaniem - najbardziej potrzebne? Gubię się w ilosci opcji;)

Gość Karina_Rdm9
Ja kupowalam ostatnio płytę indukcyjną Beko i pan mi też pokazywał piekarnik od nich, wygladal fajnie i mial mnostwo funkcji. Nie pamietam juz dokladnie, bo finalnie bylam zainteresowana tylko płytą ;) ale może ktos wiecej cos podpowie.

Gość kamiliaem
Ja wlasnie Beko kupowalam piekarnik, chyba sie niezle reklamuja :D:D w kazdym razie ja jestem zadowolona, bo jest czyszczenie katalityczne (mega ulatwia zycie) i prowadnice teleskopowe (przynajmniej sie nie oparzę).

Gość żanetkaleta_w
Wszyscy team Beko? Haha. BEKO BIR35400XMS sobie obczaj. ja jestem teraz taką Goździkową i polecam wszystkim, bo go nabylam miesiac temu i kwicze ze szczescia caly czas. Ma 230 stopni, ale pizze robilam i wyszla boska. No i generalnie turbołatwo sie czysci, a to megawazne przy ilosci wypieków jakie produkuje...