Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiadka przyniosła mi ciasto z sierścią kota :O

Polecane posty

Gość gość

Mam sąsiadkę z którą co roku na święta wymieniamy się kilkoma kawałkami własnych wypieków. Miła, starsza pani, która bardzo dobrze piecze. I wszystko zawsze było ok, tylko że tym razem zauważyłam na górnej warstwie jednego z ciast... kilka włosów z sierści kota :O :O Sąsiadka wprawdzie coś tam mówiła że blacha z ciastem jej się wywróciła na parapet czy coś, ale nie sądziłam, że znajdę na nim kocią sierść :O Myślicie, że mogę zdjąć wierzchnią część sernika, a resztę ciasta zjeść? Włosy kota zauważyłam tylko na górze, no i raczej logiczne, że tylko tam są, bo skoro blacha się wywróciła to tylko jedna (górna) strona ciasta dotknęła parapetu. No i w tym roku przyniosła mi dwa rodzaje sernika, a serniki po prostu UWIELBIAM! 😭 Czy wywalić to ciasto? :(

Gość gość
Jak się brzydzisz wywal, ale od śmierci kota nie umrzesz.

Gość gość
Okroj albo wytrzyj recznikiem kuchennym i zjedz. Smacznego, tez lubie sernik.

Gość gość
Weź wywal, przecież już po świętach. Te serniki są stare. A jak ktoś ma koty, psy i nie zainwestuje w turboszczotki, futrossawki, nie ściera na bieżąco parapetów, gdzie kociska sadzają swe czcigodne zadki to sierść w jedzeniu ani żwirek z kuwety nie dziwi

Gość gość
pozamrażaj kawałki, bedziesz miała na dłuzej skoro tak lubisz