Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam prawo prosić żeby mnie przenieśli w szpitalu na inna sale

Polecane posty

Gość gość

Dla wtajemniczonych... tak to znowu ja... jestem w 19 tyg ciazy. Jestem chora mam antybiotyk. Na małą salę dwu osobowa przyjechała dziewczyna w 39 tyg również chora i na antybiotyku. ja i ona mamy kaszel katar obie oddychamy przez usta. Nie chcemy leżeć razem bo jeszcze gorzej się rozchorujemy i nigdy stąd nie wyjdziemy. Dziewczyna pytała salowej czy musimy tu razem leżeć zaczęła się śmiać ze razem nie śpimy

Gość gość
Serio? Pójdziesz na inną salę zarażać innych??? Puknij się i załóż sobie maseczke

Gość gość
Chcemy być osobno. Bo to raczej nie zdrowe ze jesteśmy razem prawda?

Gość gość
Na szczęście to szpital, a nie koncert życzeń

Gość gość
Ona już jest prawie w 40 tyg lada chwila będzie rodzic a jest chora nawet bardziej niż ja.

Gość gość
I co w związku z tym? Obie jesteście chore, to już bardziej się nie zarazicie, a innych jak najbardziej

Gość gość
A na jaką salę byś chciała? Z kimś zdrowym, żebyś go zaraziła? Chore z chorymi, a zdrowe ze zdrowymi. Dobrze, że dali Was razem.

Gość gość
Powinni cię przenieść na psychiatrię

Gość gość
Dobrze że jesteście razem bo jesteście chore po co zarażać zdrowe..

Gość gość
ja rodzilam z katarem i kaszlem. Synek byl zdrowy.

Gość gość
Ale gdzie maja Cie przenieść ? do kogo?

Gość gość
Na osobną sale bo są wolne. Koleżanka chyba wywalczy

Gość gość
Też uważam że powinni cię na psychiatrii umieścić

Gość gość
Przeczytałam twój poprzedni temat i też stwierdzam, że ty jesteś chora ale na głowę

Gość gość
nie powinni, już jesteście chore, bardziej nie będziecie, po co robić zamieszanie? Zwłaszcza, że teraz sala jest wolna, a za chwilę nie będzie.

Gość gość
jaki jest jej poprzedni temat ? chetnie poczytam bo i tak sie nudze

Gość gość
Jesteś raczej ograniczona i mało empatyczna. Nie potrafisz postawić się w sytuacji osoby która chce mieć dziecko, ale naturalnie nie ma szans. Nie wiesz też jak to jest być w niechcianej ciąży.

Gość gość
A ja autorkę rozumiem, jest chora od kilku dni bierze antybiotyk zaczyna zdrowiec a tu pech dostanie dawkę nowych wirusów i faktycznie nie prędko wyjdzie jak złapie coś dodatkowego

Gość gość
Ja po części też rozumiem, tym bardziej jeśli są wolne sale. Niestety to tylko szpital nie hotel więc może być ciężko. Autorko pociesze Cię, że ja leżałam na patologii prawie dwa miesiące (styczeń i luty) w sali 4 osobowej gdzie jedną dziewczyna non stop gadała jakieś depresyjne opowieści, drugiej non stop było gorąco i ciągle otwierała okno (to nic że np miałam mokre włosy i łóżko pod oknem, w końcu zwróciłam jej uwagę to prosiła mnie zebym wychodziła z sali bo ona chce wietrzyć, to nic że miałam nakaz leżenia bo odchodziły mi wody w 30 tyg) trzecia laska tak chrapala, że położne ja budziły że nie idzie wytrzymać... Także dwa miesiące koszmaru.

Gość gość
Autorko co czytam Twój temat to coraz trudniej mi uwierzyć, że Ty masz już dziecko. Jak Ty przetrwałaś pierwszą ciąże:)???!!! A Twój mąż i rodzina to muszą mieć naprawdę DUŻOOOO cierpliwości

Gość gość
I co? Przenieśli dziewczynę na druga sale. Da się? da się. Nie rozumiem waszego oburzenia, chyba nigdy nie bylyscie w szpitalu.

Gość gość
Byłam i to nie raz, jakbym spotkała taka pieprznieta babę jak ty, to też stanelabym na rzesach, żeby mnie od ciebie zabrali

Gość gość
16 28 na całe szczęście mam nadzieje ze nigdy w życiu nie spotkam twojej osoby. Z pieprznientymi babmi się nie zadaje.

Gość gośćkaszalenka
Spokojnie się wyleczysz i wrócisz do domu, ale proszę Cię nie jedz więcej z gorączka do szpitala . Weź paracetamol 500 lub 2 na raz. Jak na 3 dobę nie pomoże wtedy jedz do lekarza ewentualnie IP. No chyba ze będziesz miała 40 stopni.

Gość gość
Jak ktoś już raz jest chory to nie słyszałam nigdy aby się od nowa zaraził

Gość gość
Przecież skoro i Ty i Ona bierzecie antybiotyk to żadna z Was już nie zaraża!! Doucz się autorko, zamiast robić zamieszanie :/

Gość gość
Na psychiatrie autorke. Kretynka do kwadratu. Ze takie cos sie rozmnaza.

Gość gość
Autorko pani obok chciała żeby przenieśli ja na inna sale bo z Toba nie da sie wytrzymać. Ciągle panikujesz , nakręcasz się i to zle wpływa na psychikę innych .,

Gość gość
Ale wy niektóre jesteście durne... przecież wy jesteście mądrzejsze i o wiele lepiej wszystko wiecie ha ha ha :]]] stare dewoty do kwadratu hy hy. :D