Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazalabys sie z facetem ktory nigdy nie byl w zwiazku a ma 37 lat

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bylem w prawdziwym zwiazku. Cnotę straciłem późno. Obawiam sie zwiazku - czy kobieta by ze mna dlugo wytrzymala. Jestem taka osoba bez bliskich znajomych, niesmialą, ale tez nie jestem dziwakiem. Aczkolwek moje zycie jest montonne - praca dom komputer; czasami chodze na jakis kurs tanca, teraz planuje kurs angielskiego, tez sporo jezdze po Europie ( w tym roku 6 wyjazdow ). Chodze na psychoterapie. Chyba rodzice mnie za bardzo krytykowali szczegolnie ojciec, za duzo zakazow mialem i za malo swobody, ale tez nie jestem mamisynkiem, kontaktuje sie z matka 2 razy w miesiacu i mieszkam za granica; ale w sprawach lozkowych nie jestem super - zawalilem juz 2 razy to przez kwestie psychiczne.

Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana!!! Znajdź partnerkę podobną do siebie, nie szukaj osoby zupełnie przeciwnej która nie wiem imprezuje czy spędza wolny czas zupełnie inaczej niz ty. Możesz też spróbować nowych doświadczeń i zacząć "przebojowe" życie kto wie może się tobie spodoba. Seksem nie ma co się przejmować jeśli znajdziesz dobrą osobę to wszystko pójdzie tak jak powinno a jeśli nie to taka osoba zrozumie i następnym razem będzie jeszcze lepiej Powodzenia, życzę szczęsćia :D