Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nachodzenie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam pewien problem, może błahy ale nie wiem jakich argumentów użyć. Próbowałam już wszystkiego. Nie mieszkam z rodzicami, jestem samodzielna i od jakiegoś czasu rodzice nachodzą mnie w pracy pomimo moich próśb żeby tego nie robili. Po prostu nie chcę by moi przełożeni o tym wiedzieli, wiadomo w pracy się pracuje. Rodzice bagatelizują moje prośby. Już kilka razy pokłóciłam się o to. Przychodzą i zajmują mi czas swoimi problemami a ja nie bardzo w takiej sytuacji mogę poświęcać im czas, wiadomo nie jest to dla mnie komfortowe. Chcą żebym im kserowała dokumenty a mnie krew zalewa bo wszyscy patrzą. Moja mama przynosi mi obiady i każe jeść kiedy nie mam przerwy a szef w pobliżu. Co robić? W ogóle mnie nie słuchają. Zawsze mieli mnie w tyłku a jak się wyprowadziłam to nagle przypływ uczuć. Przychodzą głownie po to żeby wyżalić się lub w jakimś swoim interesie. Najgorsze, że prosiłam żeby uprzedzali takie akcje, niestety są to naloty z zaskoczenia. Mam wrażenie, że mnie nie szanują. Mam rację.... Proszę o komentarze...

Gość gość
O Jezu masakra. Powiedz może przy innych pracownikach ale wątpię że pomoże bo widać że to ludzie bez oglady.

Gość Emilia 18
Jezu to był Żyd.

Gość gość
No i? Jeden z fajniejszych.

Gość Emilia 18
Nie ma fajnych Żydów bo Żyd to Żyd. Żydzi to najbardziej fałszywy naród na świecie.

Gość gość
Bez przesady nie bądźmy ksenofobami i rasistami. Jezus w niebie aktualnie święci tryumfy. Wolałabym żeby ktoś pochylił się nad moim problemem. Dziękuję za uwagę.

Gość Emilia 18
21:30 :D