Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesc tu cynik co myslicie o wygladzie mojej postaci z gry? foto

Polecane posty

Gość gość
Czesc co dostales na swieta od mamy justyny?

Gość gość
jednak windows 10? :D

Gość gość
wgralem sobie swiezutka kopie windowsa 10, bez sterownikow i niczego i dziala mi bez zarzutu, jak linux mint mi dzialał. Żadne aktualizacje mi sie nei wlaczaja, laptop smiga caly czas jak nowy, nic sie nie psuje ani nic, nie mam zadnych powiadomien o aktualizacjach. Oni w tych sklepach wgrywaja do systemu jakis syf, ze korzystanie z systemu przypomina koszmar.

Gość gość
czyli miałem kilka miesięcy temu racje, a tak sie upierałeś no ale jak ty siedziałeś na windowsie 10 wgranym "w sklepie" to sie nie dziwie jeżeli tak samo radzisz zobie z grami jak z OSami to wybacz ale marny z ciebie gracz :) bez urazy :)

Gość gość
nie pamietam zeby mi ktokolwiek pisal, ze w sklepach wgrywaja jakis bubel, bo jakbym wiedzial, to bym od razu wiedzial :).

Gość gość
ogolnie to kiedys bede bawil sie w streamowanie na twitch.tv tej gry, ogolnie juz to robilem, i jeszcze kilka lat minie zanim bede bede na swoim mieszkal, i mial staly dostep do internetu, ogolnie to na razie sie w to nie bawie bo raz gram raz nie. Ale dużo ludzi mnie odwiedzało, i generalnie kamera mikrofon i stałe granie, a: youll get more viewers and subs