Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 1213

Zmiana mleka

Polecane posty

Gość Klaudia 1213

Witam. Mój synek ma prawie 4 miesiące. Od 8 dnia życia walczymy z kółkami. Na początku były one codziennie,ale później co jakiś czas występowały.,ale brzuszek napinal mu się cały czas. Praktycznie całe dnie był płacz, nie chciał w ogóle spać w dzień. Pewnego dnia dostał wysypki i Pani doktor uznała, że może mieć alergie i kazała zmienić mleko na hipp ha. Mleko wprowadzalam stopniowo po jednej łyżeczce więcej dziennie. Kupa po tym mleku była okropna i strasznie śmierdzi ala. A na 3 dzień napinal strasznie mu się brzuszek i dostawał kolki[chociaż nie było jej już około miesiąca] i sama zaczęłam podawać mu nutramigen i wszystko jakby ręką odjąć. Zupełnie inne dziecko roześmiany itd. Ale Pani alergolog stwierdziła że żadnej alergii nie ma i żeby przejść po 3 tyg. Na nan ha. Niestety sytuacja powtórzyła się dokładnie tak samo jak z hipp ha. Lekarka karze nam zmieniać mleko nadal na ha ale ja już się boję. Może któraś z was była w takiej sytuacji. Proszę o jakieś rady

Gość gość
Skoro dziecku podpasowalo mleko, to weź pod uwagę to, a nie jakieś wymysły nawiedzonej lekarki