Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będziemy z żoną swingować na sylwka pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

ciekawie będzie mam nadzieję żona twierdzi że dwóch na raz zaliczy ja myślę że stchórzy

Gość gość
A ile zona ma lat?

Gość gość
O.zone to ty sie nie marw bo da rade z dwoma a nawet z trzema pomysl czy ty dasz rade patrzec na zone w akcji z innymi

Gość gość
żona ma 36 lat ale wygląda na 30 a o siebie się nie martwię mieliśmy już zabawę z inną parą z wymianą i nawet mi się podobało to raczej żona miała wątpliwości

Gość gość
By się oswoił z obcowaniem obcego faceta w swerę intymną żony to powinna cię zabierać na badania cipki u ginekologa ma prawo do twojej obecności. Bo różnie się faceci zachowują podczas seksu żony z obcym czy obcymi. Nawet gdy mocno jęczy podczas stosunku gdy wbija dużego w cipkę nawet mają mężowie samoistny wtrysk.

Gość gość
ZNOWU ZBOKOL

Gość Torun
Jak było?

Gość gość
było oj było piękne kobiety cycuchy tyłeczki że oczopląsu można było dostać

Gość Jacek i Renata
kochamy takie imprezy

Gość gość
A w gratisie hiv, kiła, grzybica, żółtaczka i hpv :O

Gość gość
tym cię obdarowały tak to jest z cichodajkami z małżeństwami jest inaczej na imprezie na której byliśmy kobiety wiedziały po co przyjechały nie robiły tego ukradkiem z byle kim i byle gdzie na co dzień też za byle czym nie polecą skoro mają co chcą przy mężu

Gość gość
Na takie zbiorówki to niewiele się godzi...ale poczekaj jakiś czas po...zaczną się wyrzuty, zazdrość i skończą się zabawy...a może i związek. Mojemu kumplowi z pracy w ciagu 5 lat 2 zwiazki sie tak rozpadły...już nie swinguje...i ma teraz problem znaleźć właściwą połówkę. Niebezpieczne zabawy.

Gość gośćwiedźma
To prawda to niebezpieczne zabawy i nie dla każdego. Są osoby, które kręci zdrada, ale rzadko zdarza się idealne dobranie pod tym względem.

Gość gość
Przyglupy :o

Gość gość
minęło kilka dni a u nas wiosna żona rozkwitła zadowolona niestety obrywam ja obudziłem potwora myślałem że się nasyci w końcu przez te trzy dni ze trzydzieści razy była nadziana w tym prawie gagbang no ale wyszło na to że na kobietach się raczej nie znam dostaliśmy też mejle z pytaniem czy reflektujemy na ferie a i pojedyńcze pary zapraszają praktycznie co tydzień ja chwilowo mam dość ale jak żona będzie tak szaleć to może na tydzień ferii pojedziemy

Gość gość
my też lubimy zaszaleć - równo ciągnie obydwoje, ale zgodni jesteśmy że to może być tylko w absolutnie wyjątkowych sytuacjach. Zwykle z okazji wyjazdów urlopowych. Nowe otoczenie, rozpoznajemy, typujemy, wspólne rozluźniające próby zbliżenia - wspólne spa, sauna. Za którymś razem propozycja przeniesienia się do naszego apartamentu (luksus to podstawa). Jeszcze przed wyjściem zamawiam dla pań ekskluzywny masaż. Bywa że wychodzi z tego super intensywny czworokąt, a bywa że tamci się wycofują.

Gość gość
ostatnia zabawa tak się potoczyła, że w początkowej fazie zabawy jeszcze w stałych parach pierwszy kontakt pomiędzy parami nawiązały panie. Tamten gość zaproponował żeby je sobie trochę zostawić same. Moja strasznie zawstydzona ale się zgodziła, ja oczywiście też. Mieliśmy fantastyczny pokaz czułości, delikatności, rozeznania w wrażliwości kobiecego ciała. Ponieważ powstrzymaliśmy się od bezpośredniego udziału dając im możliwość dojścia do orgazmu -każda po kolei delikatność przekształciła się w szaloną i bezwzględną intensywność. Bezwzględną bo moja wstydziła się pokazać fizjologię orgazmu, ale zgodna wola naszej trójki dała przyzwolenie na pokazanie wszystkich detali uniesienia. Żadnego zaciskania kolan, czy zwijania się w kłębuszek. Przed wkroczeniem c*****w do akcji obejrzeliśmy sobie piękno drgających wagin i ud naszych pań.

Gość gość
...barwny i soczysty opis..czyli są tu tacy,którzy nie tylko potrafią rozkoszować się takim seksem,ale jeszcze to sugestywnie opisać. Brawo i więcej takich wpisów...

Gość gość
nie planowaliśmy, spontan, zaskoczenie sytuacją, ale ok. Nocowaliśmy u znajomych po imprezie. Bardzo późno, przed spaniem - już po łazience, jeszcze drink przy tv, zaproponowali że pokażą fotki z ostatniego urlopu. Przypomniałam, że już nam pokazywali, ale wyjaśniła że to będzie szerszy zestaw. Po kilkunastu fotkach okazało się że byli na plażach najpierw toples a potem nude. Z oglądania wyszły pieszczoty a potem - ale w parach - kochaliśmy się w swojej obecności.

Ktoś napisał wcześniej że myślał(?) iż zaspokoi swoją kobietę jeżeli pozwoli jej z innymi. Obudził potwora. Napisał. Nie, poprostu my też lubimy sex. A mamy nad wami taką przewagę, że nie musi nam nic stać i jak to mówią, się nie wymydli. A czego oczy nie widzą, to nie staje..

Gość gość
....I jakie wrażenia z tego seksu równoległego..nie korciło Was żeby wymienić się partnerami..?

Gość gość
a nie jest przypadkiem tak,że się nie wymydli,ale może się wysuszyć..?

Mnie się nie zdarzyło. Ale nawet jeżeli, to zawsze można nawilżyć. A czym najlepiej?hm

Gość gość
....a miałaś przyjemność z więcej niż jednym partnerem..?

Gość gość
Witam Też byliśmy na takim sylwku w tym roku i było przesłodko. Cóż, kobiety są cudowne a te wyzwolone szczególnie.

Gość gość
..to opowiedz co tam się zdarzyło..słodkiego...