Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy stosunek

Polecane posty

Gość gość

Dzis odbylam pierwszy stosunek w sowoim życiu. Martwie sie niestety, bo nie poczułam ani troszkę bólu, nie było ani troszkę krwi i nawet nie czułam ze jest juz we mnie. Wiem ze nie wszystkie kobiety krwawia i nie wszytkie odczuwają taki ból, ale nie słyszałam jeszcze zyby nie czuć nic. I nie, moj partner nie ma tak malego przyrodzenia ze nic nie mogam poczuć ( to tak dodatkowo gdyby ktos miał pisac ze pewnie ma tyciego ) Prosze, powiedzcie co o tym sądzicie

Gość gość
A potem się obudziłam...

Gość gość
Twój organizm musi się nauczyć odczuwania przyjemności. Podejrzewam że wybrałaś słabego kochanka na swój pierwszy raz

Gość gość
Nikt inny nie dziala na mnie jak on. Nie moglam lepszego znalezc. To ten odpowiedni

Gość gość
dopuki nie wsadzi w ciebie inny bolec nie bedziesz wiedziala ze ten to ten jedyny odpowiedni :)

Gość gość
Smutne ze myslicie ze aby znalezc odpowiedniego faceta trzeba sie z 1000-em z nich najpierw przespac i porównać

Gość gość
nie wszyscy tak uważają i rozumiem Cię doskonale, że kręci Cię tylko ten, nie martw się że nic nie czułaś, rzadko która kobieta przy pierwszym razie przyjemność, wiem jedno jeśli facet sprawia, że przed stosunkiem jesteś mokra to jest dobrze

Gość gość
Jak mówiłam to był mój pierwszy raz. Możliwe że zrobiłam cos źle. Może byłam za mało podniecona? Może być to przez to? Bardzo chciałam to z nim zrobić bo długo się do tego zbieralismy i nie było kiedy. Jak w końcu nadażyła się okazja było u mnie trudno z podnieceniem bo stresowałam sie że zaraz ktoś nam wejdzie do mieszkania bo ja już mam takie szczęście.

Gość gość
hehe, to normalne że się stresujesz, zróbcie to kiedy będziecie pewni , że nikt wam nie przeszkodzi jeśli podnieca Cię sam fakt że zaraz będziesz się kochała to wszystko ok. Stresujesz się że robisz coś źle- niepotrzebnie, pytaj o wszystko swojego faceta, a resztę podpowie Ci Twoje podniecenie. Ja zawsze odpowiadam mojej kobiecie na wszystkie pytania z tym związane i mówię jej co może zrobić inaczej i jakie to może być przyjemne

Gość gość
O boże jaki ty jestes kochany. Twoja wiadomosc na prawde mi pomogła. Juz sie balam ze ze mna cos nie tak. I choc on mowil ze jemu bylo super to balam sie ze nie chce mnie zasmucić . Dziękuję. Teraz bardziej wierze ze wszystko jest ok. Postaram sie z nim szczerze pogadac. Baaaardzo ci dziekuje

Gość gość
przecież to normalne, przed Tobą jeszcze mnóstwo przyjemności do odkrycia orgazmy pochwowe, analne, piersiowe energetyczne, wspólne pieszczoty oralne, cały świat erotycznych rozkoszy które będą coraz przyjemniejsze