Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home TM

Grzegorz Braun byłby najlepszym kandydatem na prezydenta Polski w wyborach w

Polecane posty

Gość cOOle at home TM

w 2020 r. "Musimy wyegzekwować prawo bycia gospodarzami we własnym kraju – czego wszak nie będzie bez zabezpieczenia życia, rodziny, własności. Tylko one stanowić mogą trwały punkt oparcia w walce z monopolistycznym przymusem, z nieuczciwą konkurencją, ze zmowami kartelowymi – niezależnie od tego, czy inicjowanymi przez rodzime, czy obce rządy, korporacje, służby, mafie, czy loże. Jestem w tej walce z Wami – i liczę, że Wy dalej będziecie ze mną." Można się z Braunem nie zgadzać, ale na pewno nie bezpodstawnie oczerniać, co już robią systemowe zagraniczne szmatławce -media. Ten człowiek walczy naprawdę.

Gość gość
ten człowiek ma zbyt duża świadomość historyczną, polityczna i odnośnie tego jak wygląda świat żeby walczyć naprawdę. nawet mnie już zżera cynizm a zapewne nie wiem połowy tego co on. druga sprawa jest taka, że nikt z realna władzą go nie poprze co oznacza, ze nikt nie będzie z nim współpracował. ani media ani kapitał ani prasa ani nawet youtube. jakakolwiek zmiana w wyniku powołania go na prezydenta to mzonka

Gość gość
po prostu jak tyle wiesz to wiesz ze sie w ten sposób nic nie da zmienić. nie wiem może i ma dobre intencje a może jak to wielokrotnie bywało po prostu realizuje plan elit. nie znam człowieka ale nie zaufam nikomu. możliwe, że wniósłby coś dobrego ale dobro to nie jest żaden wyznacznik sukcesu w beznadziejnej walce. wcalen ie jestem pewien czy to dobra taktyka. może powinno sie pozwolic złu na zbydlenie i zatracenie subtelności

Gość gość
sukces to mrzonka niedoinformowanych. sukces za naszego życia to marzenie ściętej głowy

Gość gość
ale ludzie dzielą sie na oportunistów i na takich jak ja. jak powiedziałem ze nie odpuszcze to mi moga nawet flaki nosem wyciagnąc a i tak im napluje w ryj

Gość gość
a im bardziej będzie bolało tym wieksza radosć i zaszczyt. dziekuje za uwagę

Gość gość
chociaz w sumie... powiem tak. jak masz ochote na dłubanie ci we flakach straty bolesne i niepowetowane, nędze głód i niepewność. wybierz mnie na prezydenta. z niecierpliwoscią czekam na nominacje i przeprowadzke do belwederu szczególnie ze niedługo mnie eksmituja:D głosujta na mnie:classic_cool:

Gość gość
co wam moge obiecac. po pierwsze: długo se nie porprezydentuje jak nie będe skakał jak mi każą. po drugie: jezeli jednak tzn ze własnie tak miałem skakać po trzecie jeżeli mamy coś osiagnąc to niestety będziemy musiel sie przyzwyczaic do powszechnej nienawiści po czwarte sytuacja może wymagać od nas rzeczy niewykonalnych a mimo to musimy je wykonac. rachu ciachu biegusiem do urn zobaczym sie w telewizorni

Gość gość
Wyppieradalaj z tym chorym nacjonalistą!!!

Gość gość
w sumie to wam moge jeszcze obiecać że tam nienawiśc zamieni wam ból w słodycz i inne tego typu bla bla bla. o ile sie zaangażujecie. oceniam szanse na złapanie jakiegos przyczółka cos w okolicy 5%

Gość Krychniak333
Polska tylko świecka!!! Należy zerwać konkordat!!! Polska tolerancyjna!!! Nie chcemy katolickich świrów!!! Braun to religijny fanatyk!!!! Won z narodowcami!!!!

Gość gość
jak widac ruch punckrockowy podbił wygodne siedliska kanapowe.

Gość gość
niektó¶zy ciągle myslą że walczą z adolfem troche smutne aczkolwiek pokrzepiające ze po tylu latach picia piwa po robocie wciaż zywe są ideały kolorowowłsych brygad walczących o uwolnienie więxniów aushwitz

Gość gość
szczególnie aktualne staje sie to gdyż ponieważ sami sa obecnie skoncentrowani.

Gość gość
jeśli jednak zastanowić sie głebiej nad motywami tych ludzi to dojdziemy do wniosku, że jest taka sama jak tych z hitlerjugend.

Gość gość
przepraszam * że są. daj im mundury daj wroga daj troche muzy i ruszaja podpalic świat. w końcu ile mozna stać przy tasmie i chlac piwsko przed telewizorem

Gość gość
zapomniałem o powodzie aczkolwiek ten sie niejako implikuje z powyzszych + jakaś fantazyjna nomenklatura

Gość gość
a te wszystkie bitwy z "neonazistami"? hoho. to prawie jak koorfa stalingrad:D nie liczą sie ofiary!!!! walczymy o....o co walczymy? o squoty? a czy squoty to przypadkiem nie przestrzeń życiowa?

Gość gość
czyli mamy cel: przestrzeń zyciowa mamy wrogów kolesi walczących o przestrzeń zyciową mamy mundury nawet całkiem kolorowe cos jak włoska armia za mussoliniego mamy muzyke mamy specyficzne wychowanie mamy propagande mamy liderów mamy przywódców? na c***j wy sie w ogłe obijata?

Gość gość
do tej pory sie zastanawiam czego mussolini szukał w etiopii i nie moge przestać dochodzic do wniosku że arki przymierza. a może dopiero ja tam zainstalowali?

Gość gość
a wiecie co by ze mnie zostało jakbym jako normalnie wyglądajacy obywatel powiedział im że walczą o przestrzeń życiowa? choojowy dywan w dodtaku mokry

Gość gość
tam może by głowa troche odstawała z jednym okiem i połową zęba

Gość gość
troche smutna swiadomość bo mam sentyment do tych ludzi. tak czy inaczej ich wrogowie też wsumie chcą dobrze chociaż może w bardziej szorstki sposób. po tych to by mi pewnie nawet paznokiec nie odstawał od reszty powierzchni dywanu.

Gość gość
tak czy inaczej moje pytanie brzmi jakim koorfa cudem te dwie grupy uważają że kogos oprócz siebie reprezentuja? nie mam pojęcia. ale za to widze szereg analogi do wspomnianej juz organizacji i wielu innych jeszcze bardziej rozrywkowych

Gość gość
i to zarówno z jednej jak i zdrugiej strony. zeby przedstawiciele punckrocka nie czuli sie obrażeni tym towarzystwem to możemy im dać przydział do oddziałów gwardyjskich w sowieckiej armii

Gość gość
czy to byli źli żołnierze? nie koorfa. to byli wielcy żołnierze. czy wiedzieli o co walczą i dla kogo. nie bardzo zresztą w wiekszości nie mieli zbytniego wyboru. wy macie jakiś wybór? to po c***j chcecie ginac za cudze interesy najczeście całkowicie jednostkowe? dla medali?

Gość gość
no ale jak chcecie i to koniecznie w tych klimatach to sie pewnie znajdą tacy co wam dadzą zato medale. mnie w to nie mieszajcie

Gość gość
chociaz doradzałbym nieco sprytu w negocjacjach żeby jednak ugrac coś wartościowego na tej bezsensownej rzezi za którą tak tęsknicie. no ale co ja sie bede wpiertalał. wasz cyrk wasze małpy

Gość gość
ja mam swoich wrogów i z pewnością nie są to żołnierze. o ile nie zaczną do mnie strzelać

Gość gość
chociaz tera bedzie problem bo muzułmanie raczej nie beda farbować włosów na rózowo. trzeba będzie sie z kims sprzymierzyc żeby przetrwać. gejów i lesbijki bym odradzał jednak chyba ze chcecie dzierżyć wdłoniach broń naturalna że tak powiem