Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie widzialyscie ostatnio tak piekna kobiete ,że nie mozna bylo oczu oderwac?

Polecane posty

Gość gość

czy widzicie czesto takie kobiety??chodzi glownie o twarz ,bo figury soro kobiet ma nienaganne. chodzi mi o taka kobiete ,która przyciaga wzrok i ciezo go oderwac..ladnych jest mnóstwo ..ale piekne to chyba rzadkosc.. ja rzadko widuje takie pieknosci ,że az czowiek nie moze przestac patrzec a mieszkam w krakowie.. natomiast w czechach widzialam same boginie..poprostu przesliczne kobiety a co ciekawe niektóre nie mialy makijazu na sobie prawie a i tak przyciagaly wzrok swoja urodą..dziwne.

Gość gość
W lustrze :)

Gość gość
Mnie bardziej interesuje jak wygląda taka kobieta marzeń. Utkwiła mi w pamięci twarz z Katowic, taka ładna brunetka/szatynka w wieku tak około 20 lat.

Gość gość
Byłaś w czechach tylko na wycieczce czy mieszkałaś tam? Chyba to pierwsze, bo jakbyś przebywała w towarzystwie czechów więcej niż 2 tyg to szybko byś zobaczyła co to za boginie ;)

Gość gość
najladniejsze kobiety widzialam na gornym slasku, podkarpaciu i lodzi. najbrzydsze kobiety i dzieci widzialam we Wroclawiu. wiem bo pracowalam tam w roznych placowkach i nawet sie dziwialam ze sa tam tacy brzydcy ludzie. oczywiscie byly tez bardzo ladne kobiety ale w zdecydowanej mniejszosci. wiekszosc taka jak pisalam wczesniej

Gość gość
na slasku zdecydowanie sa najladniejsze kobiety i nie wiem z czego to wynika.

Gość gość
Widzialalam na zywo Marceline Zawadzka,naprawde jest piękna

Gość gość
najpiękniejsze w Krakowie :)

Gość gość
U siebie w domu. Tak nawiasem, piękno to rzecz względna, a często jest tak, że kobieta jest tylko ładna, a jednak przyciąga.

Gość gość
Kilka lat temu , byłam w Mediolanie i widziałam na żywo Monicę Belucci. Piękna kobieta , cudo.

Gość gość
ja widzialam równiez marceline zawadzka na żywo i robilam z nia sobie zdjęcie 2 lata temu kiedy byla u nas w miescie na jakims evencie. i jak widac pojecie piekna to rzecz gustu bo ja widzialam ją z totalnego bliska i pomyslalam wtedy ,że nie rozumiem czemu ona byla miss..totalnie przecietna laska jakich na ulicy wiele.nic w niej mnie nie zachwycilo.miala strasznie wymalowane oczy i az sie kleily rzesy od tuszu..wygladala totalnie przecietnie i wiele dziewczyn z naszego miasteczka ,ktore robily z nia foty byly milion razy ladniejsze i to tez wyszlo na tych zdjęciach.

Gość gość
Widziałam z 2 lata temu na plazy..ciemna karanacja..ciemne długie włosy, piękna buźka i figura super kobieca ale i piersi i wciecie w talii. Jako kobieta nie mogłam oderwać od niej wzroku

Gość gość
Przestancie tylko pisac ze widzialyscie taka kobiete w lustrze,bo to jest slabe i swiadczy o marnej próbie dowartosciowania siebie..

Gość gość
Zdarza się ale w większości to zwykle zadbabe kobietki

Gość gość
W telewizji śniadaniowej. Piękną blondynkę o imieniu Anella. Te jej usta, cudne ❤️

Gość gość
Anella jest ohydna nie wiem kto i dlaczego takie coś promuje !!

Gość gość
13.27 wrzuc fotke tej Anelli bo nie kojarze babeczki

Gość gość
Tu jest ta pieknosc https://www.google.de/search?q=anella+polska+barbie&rlz=1C1GGRV_enDE761DE761&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=d6gsxJYEdUy5JM%253A%252CXkfhbWd1o-56sM%252C_&usg=__vO17o-6FHhRSQaZFXtH5yqbSciU%3D&sa=X&ved=0ahUKEwjWhpjx8azYAhVDQBQKHWNLA5gQ9QEILTAC#imgrc=d6gsxJYEdUy5JM:

Gość gość
Anella...haha. To juz kazda nauspotkana na ulicy bedzie lepsza od tej sztucznej potworzycy. Ja widzialam za dzieciaka- siostre mojego kolegi. To byl pocz lat 90tych. Ona byla 18nastolatka,zostala jakas miss wojewodztwa, zaczela pracowac w modelingu. Wracala do domu w odjazdowych ciuchach, z ladnym makijazem i wygladala zjawiskowo. Wszyscy sie za nia ogladali w naszej malej miescinie. Po latach widzialam ja jako zone jakiegos rezysera, z dzieckiem przy piersi i juz szalu nie bylo bez makijazu i fajnych ciuchow. Nawet jej nie poznalam, kolezanka mi pidszepnela, ze to nasza miss. Choc ladna byla dalej i szczupla.

Gość gość
Pełno jest takich np doda