Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25magda25

Jest źle, pomocy!

Polecane posty

Gość 25magda25

Witam. Mam 25 lat i zero chęci do dalszego życia. Otyłość sprawiła, że cały czas czuję się znużona, nie mam chęci do pracy i zdiagnozowano u mnie cukrzycę. Nie mogę zmotywować się do działania... Za każdym razem, gdy biorę się za siebie efekty są mizerne. Nawet jeśli uda mi się zrzucić kilka kilogramów, to i tak pojawia się efekt jojo, niestety z podwójną siłą rażenia. Nie mam pojęcia co zrobić z tym faktem. Nie czuję się atrakcyjna, jestem zakompleksiona i nie wychodzę z domu. Zamknęłam się na wszystkich znajomych i powoli zaczynam się zmieniać w totalnego odludka. Mój wzrost to 170 cm, a waga 98 kg. Mogłybyście polecić jakąś sprawdzoną dietę, ćwiczenia lub preparaty, które pozwolą schudnąć na stałe?

Gość gość
tylko jezus ci odmieni twoje serce i zdrowie

Gość Kasiczka007
A tam nie słuchaj innych, bo to tylko zwiększa poczucie beznadziejności. Przede wszystkim wyjdź trochę do ludzi i zmień nastawienie do świata . zacznij regularnie jeść, ale ero słodyczy i fast foodów, ewentualnie do pomocy IQgreen na poprawe metabolizmu i zacznij się sporo ruszać. Schody zamiast wiindy, spacer zamiast autobusu czy auta i sama zobaczysz poprawę.

dieta jedz warzywa zamiast mięsa . jedz mnie poporostu i stara sie jak najwiecej ruszac. zamiast wiecej na raz jesc jedz czesciej. mniej ziemiaków kaszy makraonu czy chleba pieczywao ciemno ziarniste syci znaczniej. Nie popija do posiłków no i spacery bieganie jakkolwiek aktywnosc fizyczna

Gość gość
no i sex pomaga tez na spalanie kalorii

Gość gość1212124
takie słodziutkie okrąglukie mi sie podobaja :) mrrrr daj na siebie jakis namiar

Gość tośka30
Przychylam się do wypowiedzi Kasiczka007. Sama kiedyś miałam problem z nadwagą i to własnie dzięki iqgreen udało mi się zrzucić dużo zbędnych kilogramów. Dzięki temu preparatowi efekt był znacznie szybciej widoczny, bo w ciągu tygodnia byłam w stanie spalić około 5 kg. Oczywiście nie można zapominać o regularnym treningu i niskokalorycznej diecie, bo to podstawa. Trzymam kciuki!

Gość llenkaa
A co takiego ''cudownego'' ma w sobie iqgreen? Czy ktoś mógłby wytłumaczyć fenomen tego preparatu? Sceptycznie podchodzę do tematu suplementów odchudzających, więc chciałabym poznać sposób w jaki działają.

Gość gość
Tu widzę, że nie tylko ja działam na iqgreen. I dobrze, że te tabsy to jak zbawienie dla mnie było. Też już miałam dość ciągłego zmęczenia, pocenia się, trudności z wykonywaniem najprostszych czynności. Mama podrzuciła mi te tabsy. 2 miesiąc jem regularnie, bez podjadania, biorę 2 razy dziennie iq, ćwiczę i waga spada. Dlatego myślę, że bez tego nie udałoby mi się schudnąć zdrowo i szybko.

Gość TO BZDURA
Nie ma takiej możliwości by w ciągu trzech tygodni (21 dni )schudnąc 20 kg ! NIE WIERZCIE w cudownośc tych kapsułek , one odchudzają owszem ale nie ciało a portfele .

Gość tamara34
Bzdurą jest to co napisała osoba powyżej. Przecież nikt nie wspomniał o tym, że zrzucił w ciągu 21 dni 20 kg. Przecież każdy wie, że najbardziej efektywne odchudzanie jest podczas pierwszego tygodnia. Wówczas traci się najwięcej kilogramów. Stosowanie preparatu takiego jak iqgreen w znacznym stopniu się do tego przyczynia, ponieważ metabolizm ulega znacznemu podkręceniu, a cukry są w mniejszym stopniu przyswajane przez organizm. Jest to bardzo dobra alternatywa dla osób, które w zupełności nie mogą poświecić swojego czasu na trening oraz pilnowanie diety. Wtedy taki preparat jest bardzo dobrą i sprawdzoną alternatywą.

Gość 25magda25
A czy ten preparat jest bezpieczny? Nie chciałabym zatruwać swojego organizmu jakimiś syntetycznymi składnikami. Obawiam się także efektu jojo, bo nie sztuka jest zrzucić nadmiar kilogramów, tylko utrzymać sylwetkę.

Gość Betka009
Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że dobry suplement na pewno bardzo pomaga w odchudzaniu, no ale bez diety i ruchu to cudów nie będzie. Ja się wspomagałam Iqgreen i mogę potwierdzić, że jest w pełni naturalny i poprawia metabolizm, no ale do tego trzeba dać jeszcze coś od siebie, żeby schudnąć.

Gość gość
jeśli autorka przypadkiem tu zajrzy: idź proszę od psychodietetyka.