Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexiss

Ile razy sex w szczęśliwym cyklu?

Polecane posty

Witam, mam pytanie do dziewczyn ktore były/są w ciąży. Ile razy w szczęśliwym cyklu uprawiałyście seks? chcemy starać się o dziecko, byłam u ginekologa na przeglądzie :D kazał mi łykać kwas foliowy i powiedział, żeby kochać się co drugi dzień. i szczerze mówiąc złapałam trochę doła, bo mój mąż ma taką pracę, że jest w domu tylko w weekendy... czy naprawdę trzeba kochać się tak często żeby zajść w ciąże? zawsze myślalam,że wystarczy raz, ale w odpowiedni dzień... a jak to było u Was?

Gość gość
stosuj npr dowiedz sie o tej metodzie i bedziesz wiedziała kiedy jestes podna a kiedy nie ja wiem ze jak sluz jest zadki to dni płodne a jak sluz gesty to dni niepłodne

Gość gość
Co 2-3dni.

wiem kiedy mam płodne, bo zawsze mam 5-6 dni płodny śluz, cykle regularne 28-30 dni ale co mi z tego jak nie mam możliwości uprawiać codziennie ani nawet co drugi dzień seksu...

Gość gość
Raz w 10 dc :p

Gość gość
My sie pol roku staralismy celowalam w owulacje ale nic to nie dalo.dopiero jak zrobilismy to dzien przed, w dzien owulacji i dzien po zaskoczylo i jestem w 8 mc. Troche dziwnie ale dobrze ze sie udalo

Gość gość
Ja dzień po tym jednym seksie w 10dc dostałam wypowiedzenie w pracy więc zaprzestalam starań, chciałam znaleźć nową pracę. A tu taka niespodzianka :) wlasnie zaczytam 11tc :D

Gość gość
Ja przy jednym dziecku codziennie prawie, albo co drugi dzień, czasem dwa razy dziennie. Przy drugim był tylko jeden stosunek w tamtym cyklu bo mąż tylko na jeden dzień przyjechał do domu. Obie ciąże w pierwszym cyklu starań... Jak masz regularne cykle, i przewidzisz kiedy są dni płodne, to może i ten weekend wystarczy.

Gość gość
raz na miesiac było

Gość gość
jak się seksicie tylko dla rozpłodu to macie blokady i facetowi tez pewnie się to udziela,ze jest tylko materialem do zaplodnienia.

Gość gość
Jak się starałam to co 2-3 dzien. Jak całkowicie przestaliśmy się starać bo chciałam zmienić pracę to tylko raz 6dni przed owu (mąż wyjechał a owu portwierdzona orzez gina bi bylam na wizycie) i zaskoczylo. Dwa lata staran i łykania hormonow i nic a tu taka niespodzianka

Można się kochać co drugi dzień i nie zajść. Nie wiem co masz za lekarza, że takie głupoty ci doradza. Trzeba poznać organizm, żeby wiedzieć, kiedy masz dni płodne i wtedy. Jak Zaczniesz zmuszać faceta do regularnego seksualny co 2 tygodnie to powie w końcu nie, bo kto pracując by to wytrzymał. A wtedy ty będziesz przeżywać sfrustrowana i smutna. Kochacie się blisko owulacji i kiedy macie mega ochotę, to jest normalne.

Gość gość
U mnie raz i wystarczyło hahahaha ;)

Gość gość
Co to jest szczesliwy cykl ? I kiedy jest nieszczesliwy cykl Ja sie kocham z mezem jak mamy ochote , a tak jakos przy okazji 2 dzieci z tego wyszla

Gość gość
W szczęśliwym cyklu nie kochaliśmy się ani razu, mąż (przynajmniej) raz się masturbował. Mamy z tego bliźniaki ☺

Gość gość
Prawdę mówiąc to cały miesiąc uprawialismy seks przynajmniej raz dziennie

Gość gość
wystarczyl tylko raz w owulacje

Gość gość
W pierwszej ciąży raz w dzień owulacji - urodziłam syna. Teraz trzy razy. Dwa dni przed owulacją, w dzień owu i dwa dni po. Nie wiem który dzień był tym trafiony ale za miesiąc urodę córkę!