Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmiasto3

Przeprowadzka Łódź czy Wrocław ?

Polecane posty

Gość gośćmiasto3

Witam mieszkam na wsi mam propozycje pracy zarówno w Łodzi jak i Wrocławiu. Proszę o porady i opinie dylemat tkwi które misasto wybrać które jest bardziej korzystne jakoś Wrocław wydaje mi się ładniejszy i bardziej żywym miastem. Ale proszę o wasze opinie jak i mieszkańców tych miast ale również turystów czy ludzi którzy mieli styczność z tymi miastami. Z rodzinnej miejscowości do Wrocławia mam 140 km do Łodzi 80 dlatego tylko ta Łódź tak ciąży bo bliżej lecz na dzisiejsze czasy to 140km to nie dużo. Doradzacie coś i może dlaczego akurat wybrane miasto. Mam dosyć małych miejscowości chciałbym aby w mieście się dosyć działo aby moc korzystać z tych lat młodości i gdzieś wyjsc w te wolne weekendy od pracy.

Gość gość
Korzystac z lat mlodosci? :D czyli co chcesz robic?

Gość gość
Łódź, Wrocek to dziura

Gość gość
14:49 :D Wrocław jest piękny :D to mnie rozbawiłaś:D haha dobre sobie Wrocław jest jednym z najbrzydszych miast w Polsce wiem bo uciekłam z Wrocławia do Opola i dziś mieszkam w pięknym małym przytulnym Opolu które jest stolicą polskiej piosenki Opole jest ładniejsze zdecydowanie od Wrocławia i Łodzi ale łódź jest i tak ładniejsza od Wrocławia bo Łódź już setki kamienic wyremontowała oraz miała program mia100kamienic z którego też kompleksowo wyremontowała kamienice i teraz kolejne 140 kamienic wyremontuje powstał dworzec łódź fabryczna nowe centrum Łodzi i cała ulica włókiennicza w Łodzi ma być wyremontowana wiem bo byłam w Łodzi i łódź jest piękna jeśli twierdzisz że Wrocław jest piękny to chyba upadłaś na głowę

Gość gość
autorko rzeczywiście Wrocław jest "piękny" właśnie widać :D tak wygląda prawie cały Wrocławhttps://www.tuwroclaw.com/pliki/fotogaleria/fascynujacezakatkitrojkata13.10.2012/24.jpg już łódź jest sto razy ładniejsza byłam w Łodzi 10 razy i jest bardziej zadbana niż ten wrocek przynajmniej w łodzi remontują setki kamienic a we Wrocławiu nie remontuja kamienic i popadają w większą ruinę

Gość Asia hung
Potwierdzam!!! WROCŁAW JEST BRZYDKI 🖐️

Gość Namysłów wojew opolsk
Też potwierdzam Wrocław to najbrzydsze miasto w Polsce każdy tak twierdzi :)

Gość gość
Też potwierdzam Wrocław to najbrzydsze miasto w Polsce przyłączam się do opinii innych to najbrzydsze miasto w którym byłam (byłam raz i nigdy więcej) :o ODRADZAM!!!

Gość gość
Nie przesadzacie ? Chyba Katowice są brzydsze. A Warszawa jak ma się do tego zestawienia ?

Gość gość
16:00 widzieliście zdjęcia Wrocławia powyżej?akurat Katowice są piękne ładne czyste i zadbane a Wrocław szkoda gadać byłam we Wrocławiu w Katowicach i Warszawie i zdecydowanie Wrocław jest brzydszy

Gość gość
Jeśli zdecydowałbyś się na mieszkanie we Wrocławiu - ten ruch ułatwią Ci Przeprowadzki Wrocław http://przeprowadzka.wroc.pl/ . To dzięki nim w miły sposób przywitałem te nowe miasto na mapie życia. W mgnieniu oka, solidnie i profesjonalnie przeprowadzili wszelkie przedmioty z mojego starego mieszkania do Wrocławia.

Mieszkam w Łodzi więc polecam.

Jak by była potrzebna sprawdzona firma do przeprowadzki to mogę polecić www.zlotnicki.pl

Pozdrawiam