Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet mnie nie szanuje. wyzywa ale nie mogę odejść

Polecane posty

Gość gość

od faceta słyszałam takie slowa.s********j. jestes lajza. nic nie umiesz. jesteś tepa. mam cię dość. w*******z mnie. ogarnij sie. zostawię cie bo się z tobą mecze. ale ciągle daje mi szansę na poprawę. a najlepsze jest to ze ja jestem dobra dziewczyna nie stwarzam problemów. tylko jestem bardzo zazdrosna. i zadaje dużo pytan np czy podniecają go inne kobiety. On się zlosci ale odpowiada ze tak podniecają go nakręca mnie. i zaczyna się. On ma mnie za nic. kocha i chce ze mną być. ale mnie często bardzo rani i boję się że mnie zostawi. nie szanuje mnie wgl. myślę że jak ktoś ciekawy pojawi się w jego życiu to mnie zostawi. ja tego newsa przeżyje. chciałam rodziny domu szczęścia tylko z nim. jestem cała dla niego on tego nie docenia tylko widzi moje wady. jak mam zmienic w nim myślenie? on 28 ja 24 l

Gość gość
Chyba wiesz, że na 99% się nie zmieni, a z czasem będzie jeszcze gorzej? Nie macie dzieci, ślubu, kredytów itd. Możesz odejść, ale nie chcesz.

Gość gość
Kocha, ale nie szanuje? Kocha, ale wyzywa? Kocha, ale poniża? Kocha, ale rani? Oszukujesz się. On Cię nie kocha tylko używa, bo nie ma innej, w jego mniemaniu lepszej. Zapamiętaj to sobie: tak Cię kocha, jak Cię traktuje. Nie dorabiaj do patologii romantycznej ideologii. Szanuj się, bo on na pewno nie będzie...

Gość gość
Jestes żałosną szmatą widać że zasługujesz na takie traktowanie!

Gość gość
młoda jesteś, nie rozumiem po chooy męczysz się z takim dupkiem? lepszego sobie znajdziesz

Gość gość
Zakochać można się wielokrotnie w życiu, po co Ci taki toksyczny dureń?

Gość gość
tak to jest jak się leci na badboyów

Gość gość
gość dziś tak to jest jak się leci na badboyów x Już tu przylazłeś? :P :D

Gość gość
co cię przy nim trzyma ? kasa czy co ? dla niego jesteś tępą szm.a.tą...

Gość gość
Owszem, sprawiasz problemy. Ktos bardzo zazdrosny potrafi zniszczyc uczucie.

Gość gość
dziewczyno przejrzyj na oczy, jesteś ślepa, on ma cie za nic , będzie gorzej , młoda jesteś, nie przegrywaj życia

Gość gość
Po co stwarzasz takie chore sytuacje durnymi pytamiami ??! Czy on tez cie zadrecza czy cie inni faceci podniecaja ?? Jestes psychopatka

Gość Ona

Mój Facet zawsze w kłótni mi ubliza.. Typu ty ...ko, lajzo itp co myślicie o tym żeby podjąć jakąś decyzję albo odejść czy postawić warunek czy coś? Mam z nim roczne dziecko.. 

Gość Ona

Mój Facet zawsze w kłótni mi ubliza.. Typu ty ...ko, lajzo itp co myślicie o tym żeby podjąć jakąś decyzję albo odejść czy postawić warunek czy coś? Mam z nim roczne dziecko.. 

Gość Patola

Ja lubię jak mój mąż na.pierdala mnie codziennie mam siniaki na całym ciele kilka razy w tygodniu jestem w szpitalu od niego nie odchodzę pomimo tego.