Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twenty

żona przyjaciela, albo dziwne zachowanie przyjaciela?

Polecane posty

Gość twenty

Hej, mam taki problem - nie problem, mam przyjaciela od kilku lat, oboje mamy rodziny, ale on ma straszną żonę, bardzo zazdrosną. Ona nawet mnie nie zna, nie wiem czy w ogóle wie o moim istnieniu, bo jej maż tak się jej boi. Ostatnio po 2 latach nie widzenia się, mieliśmy się spotkać, ale on w ostatniej chwili odwołał spotkanie, bo żeby żona się nie dowiedziała. No ok, mój mąż wie o naszej znajomości, ale bez przesady żeby mi zabraniał spotkania się czasem na kawę. Faktem jest też, to że nie wiem dlaczego mój przyjaciel się tak zachowuje, kiedyś go pytałam, to powiedział że ona jest bardzo zaborcza i nie zrozumiałaby naszej znajomości. Jak dla mnie to chore, że ona nie pozwala na jakiekolwiek znajomości. On może tylko spotykać się z jej znajomymi, ale ze swoimi nie, obojętnie czy to kobieta czy mężczyzna. Nie wiem co robić, bardzo się lubimy, ale ja dłużej tak nie mogę, takiego głupiego ukrywania, jak w romansach, mimo że między nami nic nie ma.

Gość gość
twenty bardzo się przyjaźnisz z tym facetem? pokazujecie sobie nawzajem ogonki i liżecie je?

Gość gość
który z was ma większego ogonka? bo jak ty masz większego ogonka to ona słusznie jest zazdrosna

Gość gość
czesto piescicie nawzajem swoje klejnoty i fajki?

Gość twenty
Ja ogonka nie mam, bo jestem kobietą, jeśli już piszecie takie rzeczy.

Gość gość
twenty wytlumacz zonie ze jestes bi bo ją przeciez tez posuwasz a nie tylko swojego przyjaciela

Gość twenty
I tylko się przyjaźnimy, od kilkunastu lat. co może wydawać się dziwne, przyjaźń kobiety i mężczyzny

Gość gość
twenty rozumiemy ze dajesz d... przyjacielowi a jak masz sie bzykac z mezem to ciebie zawsze głowa boli

Gość twenty
Nie zawsze mnie głowa boli, bo 29 lutego robię to tylko ze swoim mężem. Wtedy na ten dzień zapominam o przyjacielu na 24 godziny.

Gość twenty
Nie, mnie głowa nigdy nie boli jeśli mój mąż chce seksu. Czy odpisze ktoś normalnie, a nie te zbędne komentarze?

Gość gość
twenty 20:17, przyjaźń damsko-męska zawsze kończy się w łóżku więc nie ściemniaj bo na kafe wszyscy są dorośli; nie wierzymy w bociana

Gość twenty
nie podszywać się pod mój nick

Gość gość Piotr
Częściej dawaj mężowi d... bez gumki ze spustem do pipki i częściej rób mu loda z połykiem. Za rady podziękujesz mi w naturze.

Gość gość
twenty czy masz czasem orgazm z mężem?

Gość twenty
Wiem, że raczej przyjaźń dasmko męska jest mało realna, ale ja bynajmniej z mojej strony nie zakładam seksu. Nie wiem jak on, w sumie nigdy go nie pytałam o to, wiem że mu się podobam, bo zawsze mi to mówi, ale nigdy z jego strony nie widziałam jakiegoś kroku w moją stronę, aby między nami coś było.

Gość gość
twenty pamiętaj że musisz mężowi odciągać skórę z główki prącia a następnie lizać główkę prącia najpierw powoli a potem coraz szybciej aż będzie miał wytrysk i zaleje twoją buzię ejakulatem

Gość gość
twenty skoro wierzycie w bociana to i pewnie w Mikołaja dałaś mu w tym roku mleczka i ciasteczka?

Gość gość
Twenty, czy Twój mąż ma słoną spermę?

Gość gość
twenty to jak z tym seksem pozamałżeńskim sprawdzimy u mnie czy u ciebie?

Gość gość
twenty, na kafe mozesz sie przyznac ze robisz loda przyjacielowi, tu jestes anonimowa

Gość gość
twenty dalej nie rozumiesz on unika ciebie ale nie ma jaj żeby ci to powiedzieć to zwala na żonę że zaborcza, a przeciez ona podobno o tobie nie wie to jak moze być zazdrosna o spotkanie z tobą facet cię spławia a ty masz męża a mimo to bardziej jesteś zafrasowana tym przyjacielem ;) powiedziałaś mężowi że tak to cię męczy że nawet na forach pytasz o rade w związku z twoim przyjacielem? czy też to utrzymujesz w tajemnicy przed meżem

Gość gość
twenty widać że cię ciągnie do tego buraka, przyznaj sie z nami mozesz być szczera, opisz nam swoje fantazje

Gość gość
twenty, twoj maz powinien cie szanowac ze wytrzymujesz z nim bez bara bara od slubu i nie robicie dzieci

Gość gość
twenty masz racje nic tu po tobie skoro nawet śmietanki nie ubijesz

Gość gość
twenty uciekła z kafe do swojego fagasa bo jej mąż dzwonił że dzisiaj ma nocne zebranie w pracy

Gość gość
twenty niech się skumpluje ze svarowskim

Gość gość
albo z pshemem84, on potrzebuj***ara bara=o mało gaci mu nie rozerwie fujara

Gość gość
twenty uciekła jak svarowska xD