Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwtf

Czy kobieta może być psychopatką?

Polecane posty

Gość gośćwtf

Czy istnieją kobiety psychopatki? Bo mam wrażenie, że na taką tarfiłem.

Gość gość
tak, też znam jedną

Gość gość
Tak może.

Gość gość
Co ona Ci robi?;)

Gość gość
Tylko takie znam

Gość gość
Jest, tylko on fizycznie jest facetem, ale czuje się kobietą, wiec jest psychopatka, czyli mozna:p

Gość gość
rzadziej niż w przypadku mężczyzn ale każdy zaniedbywany, bity, molestowany dzieciak może mieć do tego predyspozycje

Gość gość
wg. oficjalnych statystyk - co setna kobieta i co 25 mężczyzna

Gość gość
Oczywiście, że tak i tu nie musi dojśc żadne molestowanie czy maltreotowanie. Psychopatia tak ma to genetyczne. Tak btw w brew pozorm to bardzo uroczy ludzie ;) nie dajcie się zwieść :)

Gość gość
To uroczy i inteligentni ludzie jak...

Gość gość
Ciapulek, robaczek tez coś ma na rzeczy

Gość gość
g****o prawda, chcesz powiedzieć że fish, bundy, kukliński czy fritzl to geny? błehehe

Psychopate się stwarza, psychopata to przede wszystkim buntownik. Psychopate Tworzą ludzie. Tak uważam.

Gość gość
Kazdy mowi że jestem babiarzem uroczym z błyskiem w oku i inteligentnym więc kto wie

Gość gość
Psychopaci mają ubytki w mózgu, przez co nie odczuwają emiati, a jedynie empatię zimną, widzą jak się dostosować do sytuacji, żeby ludzie ich rozumieli. Wychowanie i środowisko, w którym się wychowają wpłynie jedynie pośrednio na tych ludzi. Ogólnie warto ich poznać nie warto być ich ofiarą :) społeczeństwo ogólnie uważa, że pscyhopaci to mordercy, a to gó* wno prawda w głównej mierze oni szukają ofiar psychologicznych. Filmy swoje a życie swoje :) znam psychopatkę, to jest tak intelignetna osoba, że tylko przy bilzzszym poznaniu mozna poznać, że ma to zaburzenie :)

Gość gość
jak najdalej od takich,bleeee

Gość gość
Ja jestem psychopatką. A moze ludzie są dziwni?

Gość gość
psychopata nie ma sumienia, nie rozumie co to znaczy czuć smutek, strach, zażenowanie. jedynie co czuja to złość jak nie osiągną celu. oportunizm w czystej postaci. w sumie to nawet nie da się na nich gniewać, to kaleki emocjonalne. spodziewać sie po nich ludzkich odruchów to jak kazać ślepemu malować tęczę

Gość gość
Dla psychopaty zagrożeniem jest ta, która nie daje mu się zniszczyć, gdy uważał ze jest jego ofiarą to nazywał ja naiwna i głupia i gardził ja, gdy pokazała mu siłę i nie daje się zniszczyć, błyskawicznie przesxregowal ja z.grypy naiwnych idiotek do.grupy psychopatek. Przecież nie może przyznać się, że kobieta nie dala mi się zniszczyć ani zmanipulowac, że jest od niego iteligentniejsza i mądrzejsza? Musi obronić swój wątpliwy honor, dlatego nazywa ja psychopatka

Gość gość
Myślisz ze to o tobie mówi ze jesteś psychopata

Gość gość43
Istnieją i są o wiele gorsze i niebezpieczniejsze od męskich psychopatów. Psychopata to osoba pozbawiona uczuć wyższych, często sadystyczna. Nie należy im współczuć bo to wcale nie są biedne kaleki emocjonalne, oni są w pełni świadomi tego co robią a krzywdzenie swoich ofiar sprawia im przyjemność, często nawet seksualna. To zazwyczaj bardzo inteligentni ludzie mający życiowe cele i ambicje. Do ich zrealizowania dążą konsekwentnie, bezwzględnie i po trupach, zdarza się że dosłownie. Najbardziej przerażającą psychopatką. w historii jest Elżbieta Batory. Jej historia to prawdziwy koszmar.

Gość gość
Psychopatki są sadystyczne, mściwe, pozbawione empatii i niszczą kaźdego kto staje im na drodze. Potrafią intrygami zniszczyć rzekomych rywali i nie cofną się przed największym świństwem by osiągnąć cel. Mają o sobie wysokie mniemanie i brakuje im inteligencji emocjonalnej. Nie potrafią nawiązywać trwałych relacji z ludźmi, kaźdego wykorzystują by osiągnąć korzyści.

Gość gość
Opis znajomego, niestety...

Gość gość
opis pewnej blondyny katarzyny oraz bożeny ryżej obecnie i pewnej marzeny i agnieszki też

Gość gość
Opis Władysława przede wszystkim i Magdaleny Joanny, oboje mają skłonności do niszczenia ludzi, on ma w tym wybitne osiągnięcia, ona też jest niezła jest wg miejscowej ludności i pracowników.

Gość gość
oo temat o mnie :classic_cool:

Gość gość
wy nie jesteście psychopatami tylko mitomanami