Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detrated

koleżanka z baru

Polecane posty

Gość detrated

Koleżanka pracowała w barze i opowiadała mi o praktykach dziewczyn tam pracujących. Jak laska miała zły humor, a klient się jej nie spodobał to potrafiła np napluć mu do drinka. Szok normalnie. Spotkałyście się z takimi praktykami pracując w barach?

Gość gość
Raz jak byłam sto lat temu z koleżankami to jednej napój śmierdział papierosami. Ale jest jakis plus mojej introwersji, nie lubie za bardzo chodzić do pubów, barów, ludzie sa tam słabo opłacani a tacy ludzie są sfrustrowani i często wyładowują frustracje na klientach, albo np przed chwilą mieli niemiłego to sie na nastepnym wyżyją (czesto na takim wyglądającym potulnie jak sierotka), to samo jest z kobietami w odziezowych, czasem patrzą na ludzi jakby chciały ich zabić

Gość ofcors
dokładnie jest jak piszesz, często wyładowują tak frustracje na swoją pracę, chamskich klientów, a te "numerki" robią zazwyczaj jakimś potulnym facetom dla zgrywu, rozładowania itp.

Gość detrated
Raz jak byłam sto lat temu z koleżankami to jednej napój śmierdział papierosami. bardzo możliwe, bo przed takimi akcjami zwykle szła zapalić, żeby ślina miała mocniejszy posmak.

Gość detrated
są dziewczyny, które pracowały w barze i potwierdzają takie praktyki?

Gość gość
Strach się bać.

Gość gość
haha wiem coś o tym:)