Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic kocham innwgo

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam straszny kłopot. Pół roku temu poznalam faceta w pracy. Na poczatku duzo smiechu rozmowy o wszystkim itd. Pierwszy pocalunek spotkanie ...... No i stalo sie. Zakochalam sie bardzo. Ciagle o nim mysle. Mial byc tylko romans czyli seks. Taka byla umowa miedzy nami. Wiedzial ze mam meza. On jest singlem. Po jakims czasie zrozumialam ze czuje do niego cos wiecej. On tez nie pozwalal o sobie zapomniec. Dzwonil pisal czule calowal przytulal ale nie rozmawialismy co dalej. Wiem ze jest bardzo ostrozny w uczuciach nie wiem czy zostal skrzywdzony wczesnie.? Generalnie on zapytal czy sie zakochalal ja potwierdzilam i zapytalam co z jego uczuciami? Odpowiedzial ze darzy mnie wielkim uczuciem ale jest ostrozny. Temat sie skonczyl. Nie chcialam go molestowac pytaniami. Ja mam meza od 15 lat. Od 5 lat nie spimy ze soba. Rok temu przeprowadzilam rozmowe z mezem ze wypalilo sie moje uczucie do nirgo i chve separacji. Maz plakal powiedzial ze bardzo mnie kochs i niewyobraza sobie zyc beze mnie. Zmieklam i lej tkwie w tym ukladzie. Mam juz dosyc kocham tego drugiego ale boje sie podjac kroki. Czy zapytac kochanka jakie ma plany zwiazane ze mna? Nawet jesli on mnie nie chce to z mezem tez nie chce byc. Moze ktos cos podpowie doradxi .

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji. Zostaje z mężem. Bo on mnie kocha. Chcę popracować nad zwiazkiem z moim mężem.

Gość gość
Tylko ze ja nie kocham meza, drazni mnie. Nie moge znesc jego obecnosci. Wole jak jest w pracy i jestem sama w domu. Wiem ze go krzywdze zwlaszcza teraz bo zdradzam go. Ja tylko chce byc szczesliwa i chce kochac. Mam jedno zycie i mam sie meczyc ? To wszystko jest takie trudne. Mam 38 lat . zaczynac wszystko od nowa? Z drugiej strony egzystowac w nieskonczonosc bez milosci? Nie wiem.

Gość gość
czemu tkwisz w tym układzie? :O bez sensu jesteś nieszczęśliwa i po co CI to ? a czy z kochankiem będziesz szczęśliwa? nie wiem może to zauroczenie bo przytuli pocałuje czyli masz to czego nie możesz dostać od męża? czemu z mężem nad tym nie popracujesz nie porozmawiasz?

Gość gość
u mnie nie ma co pracować jest zawistny, zazdrosny i mściwy jak jego stara.

Gość gość
no to decyzja należy do Ciebie kochana ,ale ja uważam ,że 15 lat w związku to kawał czasu i przekreślać to ? nie wiem może macie kryzys ?

Gość gość
co robić? nie kocham żadnego:) bo wszyscy mężczyźni to .......zazdrosne, zawistne przebrzydłe stworzonka. Zostaję feministką:)

Gość gość
Ja to bym chciała być SAMA:) sama z fajną sumką na koncie...nic więcej mi nie potrzeba a już z pewnością żadnego fagasa

Gość gość
Ciekawy temat , znam podobny przypadek , możesz napisać coś więcej autorko na temat tego co trzyma Cię przy mężu jeszcze ?

Gość gość
Nie chce juz pracowac nad tym. Jak mam sie zmusic do uczucia. Jestesmy jak ogien i woda. Kiedys go kochalam naprawde. Teraz wzbudz tylko moja irytacje. Wiem ze bedzie cierpial jak odejde. Wiem ze to nie bedzie latwe. Z kolei byc z nim z litosci? Bez uczuc? Bez sensu. Z tym drugim potrafimy sie smuac z wszystkiego. Lubimy sie bawic tanczyc. Pokrewne wyksztalcenie. Zaluje ze nie spotkalam go wczesniej. Byc moze on czeka az sie rozwide? Wtedy tak naprawde ujawni otwarcie swoje uczucie. Miesiac temu powiedzialam mu ze nie chce kontunuowac dalej tej znajomosci. Bo cierpie. Uszanowal decyzje tylko na tydzien. Potem wyslal smsa ze teskni. Od tego czasu zrobilismy krok do przodu. Troche sie otworzyl. Powiedzial ze ciagle o mnie mysli ze mu zalezy ze darzy mnie wielkim uczuciem. Ale tez nie pyta mnie co dalej z moim malzenstwem. Wie ze nie kocham meza. Wie ze to ja sie zakochalam w nim. Zapytac go otwarcie czy cos z tego bedzie ? Bo troche mnie meczy ten jego dystans. W kazdym badz razie rozwod to juz tylko kwestia czasu . tak czy tak wole byc sama niz tkwic w tym wszystkim i cierpiec.

Gość gość
trzyma mnie brak wiary w siebie..tylko i wyłącznie tyle, ale mam nadzieję że już niedługo

Gość gość
bez sensu :O to tak jak byś się bała co zrobi kochanek porozmawiaj z Nim o Jego uczuciach co z Wami będzie jak się rozwiedziesz itd. jak jest skryty to może nie chce Ci niszczyć tego Twojego związku nie chce być tego przyczyną ... ale trudno pisać ja nie znam Twojego kochanka czy męża więc piszę na podstawie tego co Ty piszesz autorko zrozum że na forum ciężko oceniać takie sytuacje jak się kogoś nie zna :(

Gość gość
Moglas była przewidziec ze się zakocjasz, większość kobiet zakochuje się w swoich kochankach! Niestety, a dla faceta seks to tylko seks zwykle.

Gość gość
Powiedz to zarobaczonej; ze to tylko seks :p, i tej o którą zabiegasz, że z zarobaczoną to tylko seks, na pewno zrozumie:p Mężczyzna, któremu zależy na kobiecie zrywa kontakty intymne z innymi kobietami. Dopóki tego nie zrozumiesz nie zasługujesz na wartościowa kobietę.

Gość gość
wiem ze tak moze byc. boje sie ze sie zaangazowałam ze czuje cos do niego a nic z tego nie wyjdzie. wiem tez ze jesli kochanek mnie oleje to i tak zostawie meza. czy to mozliwe zeby on nic nie czuł, skoro codziennie do mnie dzwoni, pisze ,spotykamy sie nie tylko na seks. kiedy mowi ze mu bardzo zalezy ze nie chce prezentu na swieta bo juz ma własnie mnie? Jezu ale sie wkopałam.... tak czy inaczej po nowy roku ide do adwokata. niech sie dzieje wola nieba. pierwszy raz spotkałam tak skrytego człowieka

Gość gość
Z tego co piszesz to wynika że podjęłaś pewną decyzję - o rozwodzie . Mówiłaś mu o tym ? bo piszesz że dopytywał się co dalej z twoi małżeństwem .

Gość gość
jeśli bym się rozeszła z mężem to żadnego kochanka nie chcę:)To jest pewne:)

Gość gwoli wyjasnienia
Czy macie z mezem dzieci?

Gość gość
decyzje podjełam to juz pewne. kochanek wie tylko ze wstepnie byłam u adwokata ale nie putał o nic wiecej. wie ze jest zle. wie ze jestem nieszczesliwa. mam z mezem syna ktory ma 14 lat. powinien zrozumiec ze rodzice sie nie kochaja . jest madrym dzieckiem maz z synem tez ma słaby kontakt. nie rozmawia z nim, nigdy go nie przytulł jak był mały nie całował. czasami słusze jak zraca sie do niego Ty durniu.... to boli bo to jego syn przeciez. przez te 15 lat nigdy nie zdradziłam meza az do teraz. czy mogłam to przewidzieć ze sie zakocham? ne wiem ale stało sie. moze to jest przeznaczenie. w swoim zyciu spotkałam wielu facetów bo taka mam prace głownie mezczyzni ale zaden z nich nigdy nie spowodował zeby serce zabiło mi mocniej.

Gość gość
Powiedz mu wprost że podjęłaś decyzję o rozwodzie , że chcesz o tym porozmawiać i o przyszłości . Jesteście dorośli , szkoda czasu .

Gość gość
autorko zachowujesz się trochę jak dziecko :O porozmawiaj z kochankiem o waszej przyszłości skoro Go kochasz . A czy ten kochanek Cię kocha czy tylko Tobie się wydaje że kocha ?

Gość gość
porozmawiam z nim, chce wiedziec czy dalej sie angazowac czy dac spokój. czy on mnie kocha? nie powiedział tego wprost ale cos w stylu darze Cie wielkim uczuciem i ze łaczy nas uczucie. zachowuje sie jak dziecko bo zakochanie to takie dziwne i zarazem cudowne uczucie. nie chce tez spłoszyc faceta pytaniami o zwiazek miłosc itp skoro jeszcze jestem zamezna

Gość gość
Skoro nie kochasz męża to czy tak czy tak powinnaś się z nim rozwieść, syn już nastolatkiem więc zrozumie. a czy kochanek z Tobą będzie to ciężko stwierdzić. Wtedy jak się rozejdziesz z mężem to się dowiesz czy kochanek Cie kocha czy tylko chciał sobie miło pospędzać czas. Więc masz szanse 50/50. A ten kochanek ile ma lat ? jest od Ciebie starszy czy młodszy?

Gość gość
Skoro piszesz że miał być to tylko romans bo tak uzgodniliście to raczej on cie nie kocha. Wielu singli z tego powodu spotyka się z mężatkami. Wiedzą że są zaniedbywane przez mężów i wkraczają do akcji mając darmowe bzykanko. Jak będziesz wolna to ucieknie bo będzie się bał stałego związku.

Gość gość
ja mam 38 a on 34. to chyba nie wielka różnica. zastanawia mnie tylko dlaczego przystojny zaradny i bardzi pracowity facet do tej pory nie zwiazał sie z zadna kobieta. gdy go o to zapytałam powiedział ze raz był zakochany ale nic z tego nie wyszło. to było bardzo dawno temu. czyzby tamta tak go skrzywdziła ze teraz boi sie zaangazowac??

Gość gość
tak na poczatku miał byc tylko romans. potem wszysko sie zmieniło. ja sie zakochałam on tez cos czuje podobno. na pewno wkrotce tez z nim porozmawiam na ten temat. czyżbym az tak sie pomyliła co do niego? nie wydaje mi sie. gdyby chcial to miałby kazda inna . czemu wybrał mnie??

Gość gość
Czemu Ciebie wybrał? Bo byłaś zajęta, a on nie chciał się w nic większego angażować. Takiej wolnej lasce ciężko potem wytłumaczyć że to koniec, niż osobie która ma męża i rodzinę. Jak się znudzi taki seks to zawsze można zwalić na to, że się sprawę przemyślało i nie chce rozbijać małżeństwa.

Gość gość
4 lata to niby nie dużo ale jednak...w okolicach 40tki będzie się oglądał za 20latkami

Gość gość
tylko ze on wie ze to małzenstwo istnieje tylko na papierze. czy nikomu z osób na forum nie udało sie zwiazac z kochankiem?? po rozwodzie? czy to jest juz skazane z góry na porazke?!

Gość gość
Nie strasznie jej. Odpowiedzi poszukaj w sobie. Na spokójnie.